ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση, Παρασκευή η απόφαση

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση, Παρασκευή η απόφαση
Ενημερώθηκε: 21/02/19 - 15:47

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, που αποτελούνταν από τους Αγγελική Αρκάδη και Μηνά Λυσάνδρου, βρέθηκαν στην Ελβετία, όπου κατέθεσαν συμπληρωματικά για την υπόθεση των επεισοδίων στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

 Η ακρόαση τους ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 13:00 ώρα Ελλάδος και πλέον αναμένεται η απόφαση της UEFA για τα θλιβερά επεισόδια.

Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση για την υπόθεση αναμένεται να γίνει γνωστή την Παρασκευή 22/2.

Αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για την ΑΕΚ και υπάρξει ευρωπαϊκός αποκλεισμός, τότε θα υπάρξει θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό αλλά και για άλλες ομάδες. Σε περίπτωση που η Ένωση τιμωρηθεί, τότε τη θέση της στην Ευρώπη θα πάρει η έκτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Συνεπώς, στον Παναθηναϊκό - που κυνηγάει την πεντάδα για να σβήσει την ποινή του - θα κάνει κι η έκτη θέση.

Την ίδια ώρα, αν αυτό γίνει πραγματικότητα, επειδή ούτε το τριφύλλι μπορεί να παίξει Ευρώπη, θα πάρει τη θέση τελικά... ο έβδομος της βαθμολογίας. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα ντόμινο εξελίξεων που μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλες ομάδες μια προνομιούχο θέση που θα είναι, όμως, έξω από την πεντάδα!