ΑΕΚ: Σενάρια για Παπασταθόπουλο

ΑΕΚ: Σενάρια για Παπασταθόπουλο
Ενημερώθηκε: 10/01/21 - 13:11

Μόνο… ασυγκίνητη δεν αφήνει την ΑΕΚ η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ηγέτη για την άμυνά τους και ποια καλύτερη περίπτωση από τον 32χρονο, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μαζί της προτού ακολουθήσει καριέρα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» έχει έρθει σε επαφή με τον διεθνή άσο, εξέφρασε ανοιχτά το ενδιαφέρον της και έκανε σαφές πως εφόσον επιστρέψει θα λογίζεται ως ο ηγέτης με τον οποίο η ομάδα θα μπει στο νέο της γήπεδο, την «Αγια-Σοφιά», μένοντας για πάντα στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος, ο Παπασταθόπουλος μάλιστα είχε δηλώσει ξεκάθαρα στο παρελθόν πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τους «κιτρινόμαυρους».

Ασφαλώς η περίπτωση του Παπασταθόπουλου δεν είναι εύκολη, παρότι δεν υπολογίζεται από την Άρσεναλ που τον δεσμεύει ως το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (που όμως προϋποθέτει κάποια πώληση άλλου στόπερ), υπάρχουν «Σειρήνες» από την Ιταλία και συγκεκριμένα από Λάτσιο και Τζένοα για τον Σωκράτη που έχει πολύ καλό όνομα στην Serie A.