Αισιοδοξία για Τέβες, δεν εγκαταλείπουν Πούκι στον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία για Τέβες, δεν εγκαταλείπουν Πούκι στον Παναθηναϊκό
Ενημερώθηκε: 13/08/17 - 16:01

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" τα έχουν βρει σε όλα με τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση, καθώς εμφανίζεται διστακτικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", με τον παίκτη μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος του ανέλυσε τον αγωνιστικό σχεδιασμό του "τριφυλλιού" και του εξήγησε πως θα αποτελέσει την "κολόνα" της επίθεσης την επόμενη σεζόν.

Ο Τσάβες φάνηκε ικανοποιημένος με όσα άκουσε και το εξέφρασε ξεκάθαρα στον Εβρίτη τεχνικό.

Στον Παναθηναϊκό πάντως επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Αργεντινός θα απαντήσει θετικά, ενώ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχάσει τον Φινλανδό επιθετικό, του οποίου το θέμα θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στο σημερινό Δ.Σ. της Μπρόντμπι.

Το "τριφύλλι" είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά των Δανών, αλλά ποτέ μέχρι και σήμερα δεν είχε λάβει επίσημη απάντηση και ανεπίσημα έχει δώσει διορία μέχρι σήμερα.

Ακόμα και να απορριθεί η προσφορά του Παναθηναϊκού, οι ιθύνοντες έχουν λάβει την απόφαση να προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί του τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν και μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του ο παίκτης, ώστε να κλείσει για το επόμενο καλοκαίρι.