Άρης: Λίφτινγκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης: Λίφτινγκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
Ενημερώθηκε: 16/10/19 - 18:15

Λίφτινγκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"! ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει τεράστια χορηγία από κινεζικό όμιλο, που θα βοηθήσει μεταξύ άλλων στην ανανέωση του γηπέδου του Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη και η αδερφή του έχουν έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κίνα και μέσω των επαφών τους γνώρισαν επιχειρηματίες από την περιοχή Ντονγκουάν.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειδικεύονται στον τομέα των κατασκευών και έδειξαν έτοιμοι να επενδύσουν στην ανανέωση του «Κλεάνθης Βικελίδης», με την τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο και την παράλληλη κατασκευή δύο κτιρίων στις γωνίες των θυρών 1 και 3.

Το έργο αυτό υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ, ενώ οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επενδύσεις και στη Θεσσαλονίκη γενικότερα.

Ο κ. Καρυπίδης, τώρα, αναμένεται να αναχωρήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο για την Κίνα, όπου θα παρουσιάσει το σχετικό πρότζεκτ στους συνεργάτες του και θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδό της.

Για όλες αυτές τις κινήσεις φαίνεται πως είναι ενήμερη και η Κυβέρνηση, η οποία παρουσιάζεται θετικοί για την έλευση των Κινέζων επενδυτών και την ανανέωση της ιστορικής έδρας του Άρη.