Άρης: Μεγάλη ανατροπή, με αυτόν ρίχνει «βόμβα» ο Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ)

Άρης: Μεγάλη ανατροπή, με αυτόν ρίχνει «βόμβα» ο Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 15/03/19 - 15:31

Τις προηγούμενες ώρες είχε γίνει γνωστό, πως ο Θεόδωρος Καρυπίδης δουλεύει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του επιθετικού στον Άρη, θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα με ένα πολύ δυνατό όνομα που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο και θα αποδώσει και στον αγωνιστικό χώρο.

φιοριν

Ψηλά στη λίστα του ισχυρού άνδρα των «κιτρίνων» φαίνεται πως βρίσκεται ο Φιορίν Ντουρμισάι! Ο επιθετικός του Πανιωνίου με τις φετινές του εμφανίσεις έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πολλών ομάδων προς την Πλατεία.

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες φερόταν να είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επαφές με τον Πανιώνιο χωρίς να έχει τελειώσει η μεταγραφή.

Και εδώ έρχεται ο Άρης και ο Καρυπίδης. Οι «κίτρινοι» φαίνονται αποφασισμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα, προκειμένου να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους των «κυανέρυθρων».

Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εξασφάλιση μιας θέσης στο Europa League της ερχόμενης περιόδου, καθώς ο Άρης θα έχει ένα μεγάλο διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του, με το δέλεαρ της ευρωπαϊκής συμμετοχής.