ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ενημερώθηκε: 25/01/19 - 13:28

Άλλο ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον «Greek Freak», ο οποίος σάρωσε στην ψηφοφορία της Ανατολής για τη φετινή γιορτή του ΝΒΑ, η οποία θα λάβει χώρα στη Σάρλοτ το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό λίγο μετά τις 02:00 στην επίσημη ανακοίνωση των παικτών που θα απαρτίζουν τις αρχικές πεντάδες, ο Αντετοκούνμπο θα είναι ο αρχηγός από την Ανατολή, ενώ ως βασικοί επιλέχθηκαν επίσης οι Kyrie Irving, Kemba Walker, Kawhi Leonard και Joel Embiid. Από τη Δύση, ως captain επιλέχθηκε ο Lebron James, ενώ βασικοί θα είναι κι οι James Harden, Steph Curry, Πολ Τζορτζ και Κέβιν Ντουράντ.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς είχε 4.620.809! Το πιο εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι ο Γιάννης σάρωσε στην ψηφοφορία των παικτών με 269, την ώρα που ο «King» είχε 174!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο αρχηγοί θα στελεχώσουν τις ομάδες τους χωρίς να υπάρχει περιορισμός για την περιφέρεια της ομάδας που αγωνίζεται ο παίκτης που θέλουν (πχ ο Αντετοκούνμπο ως αρχηγός της Ανατολής μπορεί να επιλέξει παίκτη από τη Δύσης). Επίσης, η φετινή διαδικασία επιλογής θα είναι κι η πρώτη που θα μεταδοθεί ζωντανά, από το ESPN!

@Giannis_An34

@NBAAllStar

#FearTheDeer

#NBAAllStar

pic.twitter.com/gDobnQtvKP

The Greek Freak, , selected STARTER and TEAM CAPTAIN for 2019!! |

January 25, 2019

@Giannis_An34

#FearTheDeer

#NBAAllStar

pic.twitter.com/wePhDB3m8F

“I’m going to try to do my best to represent the city of Milwaukee, the Bucks organization, my teammates and the NBA.” - |

January 25, 2019

@Giannis_An34

@NBAAllStar

#FearTheDeer

#NBAAllStar

pic.twitter.com/nyATRO6Aru

Congratulations on receiving the most votes!! |

January 25, 2019