Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ: Χάος στο Βέλγιο - Συλλήψεις Ελλήνων - Προκληκτικότατη η στάση της αστυνομίας

 
Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ: Χάος στο Βέλγιο - Συλλήψεις Ελλήνων - Προκληκτικότατη η στάση της αστυνομίας

Ενημερώθηκε: 11/04/24 - 20:59

Συλλήψεις και μεγάλη ένταση έξω από «Γιαν Μπρέιντελ», λίγη ώρα πριν τη σέντρα στη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.

Από νωρίς το μεσημέρι φάνηκε πως οι... σχέσεις της βέλγικης αστυνομίας με τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Μπριζ είναι σε «τεντωμένο σχοινί». Μετά τον χωρίς λόγο έλεγχο σε άδεια πούλμαν, οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις.

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που ήδη έχουν συλληφθεί είναι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο είτε από «πλατφόρμες» στο internet, είτε ακόμη κι από την ίδια την UEFA!

Για να εκτονωθεί η ένταση η αστυνομία προχώρησε και στη χρήση του κανονιού νερού, σε μια κίνηση που δείχνει πανικό αφού εξ αρχής φάνηκε πως το πλάνο ασφαλείας που είχε καταστρώσει για το ματς ήταν... ερασιτεχνικού επιπέδου!

Άκρως προκλητική η Αστυνομία της πόλης

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί η στάση της αστυνομίας που κάθε άλλο παρά διευκολύνει την προσπάθεια, έχοντας μία άκρως εριστική και εκνευριστική προσέγγιση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως καθ' όλη την διάρκεια της πορείας δίνει συνεχώς οδηγίες σε αυστηρό τόνο στον κόσμο του Δικεφάλου, ενώ τα οχήματα με… κανόνια και νερό σημαδεύουν τον κόσμο, ενώ μάλιστα ένα από αυτά στάζει με αποτέλεσμα να βρέχει όσους είναι κοντά του.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, όλη αυτή η στάση της αστυνομίας έχει δημιουργήσει τεράστιο εκνευρισμό όχι μόνο στους εκδρομείς αλλά και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ενώ μένει να φανεί το τι θα συμβεί όταν ο κύρις όγκος του κόσμου θα είναι σε διαδικασία να εισέλθει στο γήπεδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ