Μένει ως έχει 3-0 του Παναθηναϊκού και το -1 στον Ολυμπιακό

 
Μένει ως έχει 3-0 του Παναθηναϊκού και το -1 στον Ολυμπιακό

Ενημερώθηκε: 10/11/23 - 15:31

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν άλλαξε τίποτα στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που διακόπηκε μετά τη ρίψη κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο αγώνας κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό με 3-0, ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρείται με αφαίρεση ενός βαθμού και διατηρείται η ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που οι «ερυθρόλευκοι» θα εκτίσουν στους αγώνες με Παναιτωλικό (12η αγωνιστική, 25/11) και ΑΕΚ (αμέσως μετά τις γιορτές και πριν τον προημιτελικό Κυπέλλου με Παναθηναϊκό).

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα προσφύγει στο δικαστήριο της Λοζάνης.

Σημειώνεται πως απορρίφθηκε και η έφεση του Παναθηναϊκού που είχε ζητήσει να παρέμβει στην υπόθεση, αλλά αυτό δεν αλλάζει επί της ουσίας τίποτα στην ποινή.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ