Ολυμπιακός: Έρχονται ριζικές αλλαγές

Ολυμπιακός: Έρχονται ριζικές αλλαγές
Ενημερώθηκε: 13/02/18 - 14:08

Στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να παραδώσουν, τον θρόνο τους, στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναγνωρίζοντας ότι αγωνιστικά δεν παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, έχει αποφασιστεί να γίνει σημαντικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της ομάδας, διότι υπάρχει δυσαρέσκεια για αρκετούς παίκτες των Πειραιωτών, που αποκτήθηκαν για να γίνουν πρώτα βιολιά. Εκτιμάται ότι οι αλλαγές θα είναι ανάλογες (αριθμητικά) με του 2010. Όταν δηλαδή, ανέλαβε την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», σε δύσκολη θέση εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται οι Οφόε (χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη για τον οποίο δαπανήθηκαν χρήματα και παρά τα προσόντα που έχει δεν έπιασε, δείχνοντας αδιάφορος μετά το καλό του ξεκίνημα), Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία. Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Υπάρχει δυσαρέσκεια και για κάποιους από τους Έλληνες του ρόστερ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιους πρόκειται, αλλά και το πώς θα χειριστεί ο Ολυμπιακός τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Εμενίκε, Βούκοβιτς, Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Μπεν καιρό πριν τεθεί εκτός πρωταθλήματος η ομάδα του Πειραιά και πλέον δεν ανήκουν στο ρόστερ της.

Παράλληλα, υπό κρίση βρίσκονται και άνθρωποι που έχουν πόστο στον σύλλογο και εισηγήθηκαν ή άναψαν το «πράσινο φως» για να γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες.