Ολυμπιακός: Παίκτες σε κορονο-πάρτι - Καταδικάζει η ΠΑΕ

 
Ολυμπιακός: Παίκτες σε κορονο-πάρτι - Καταδικάζει η ΠΑΕ

Ενημερώθηκε: 09/11/20 - 15:31

Η είδηση πως διοργανώθηκε πάρτι με 30 και πλέον καλεσμένους σε roof garden ξενοδοχείο της Συγγρού παίρνει και ποδοσφαιρικές προεκτάσεις. Μεταξύ των παρόντων φέρονται πως βρίσκονταν και παίκτες του Ολυμπιακού, με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για επτά τον αριθμό, αλλά στη συνέχεια να προκύπτει πως ήταν λιγότεροι.

Υπενθυμίζεται πως μετά από καταγγελία πολίτη, έσπευσε η αστυνομία στον όγδοο όροφο του Smart Hotel, στη Λεωφόρο Συγγρού 127 (στο ύψος του Νέου Κόσμου) κατά τις 2:30 το πρωί και βεβαίωσε 30 παραβάσεις επιβάλλοντας πρόστιμα 300 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, αλλά και 3.000 ευρώ στην 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε την παρουσία τριών παικτών της σε κορωνο-πάρτι που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατονομάζουν τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση τους, ενώ όπως έγινε ήδη γνωστό έχουν κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθούν με το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί από την ΠΑΕ στο ΕΣΥ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.