Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Νάπολι για Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Νάπολι για Τσιμίκα
Ενημερώθηκε: 18/03/20 - 16:04

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει την τελευταία διετία μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων».

Μία από αυτές είναι η Νάπολι, η οποία έκανε τη κίνησή της τον Ιανουάριο, χωρίς να καταφέρει να αποκτήσει  τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ των Πειραιωτών.

Ωστόσο, η «Gazzetta Dello Sport» υποστηρίζει ότι η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες, την ώρα που εκείνοι ζητούν 5 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της γνωστής ιταλικής εφημερίδας:

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».