Ολυμπιακός: Τα σχέδια των Αγγελόπουλων για την Α2

Ολυμπιακός: Τα σχέδια των Αγγελόπουλων για την Α2
Ενημερώθηκε: 21/05/19 - 15:52

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την πρώτη φάση των playoffs της Basket League και πλέον θα πρέπει να κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν που θα τον βρει στην Α2.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά κάποια από τα σχέδια των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου για την ομάδα και συγκεκριμένα για την έδρα αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στον χώρο του ΣΕΦ, όχι όμως στην κεντρική σάλα, αλλά σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του συγκροτήματος. Να τονίσουμε φυσικά πως η χωρητικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου δεν ξεπερνά τις…100 θέσεις και έτσι θα μπουν πρόσθετες κερκίδες που θα καλύπτουν τις ανάγκες της Α2.

Πάμε και στο ρόστερ. Εκεί που ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με αρκετά παιδιά από την ομάδα των Εφήβων του συλλόγου, ενώ θα προχωρήσει και στην απόκτηση ορισμένων έμπειρων παικτών, που έχουν γράψει… χιλιόμετρα στις μικρές κατηγορίες.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η θέση ξένου που δικαιούται να έχει. Στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται είτε να αποκτήσουν κάποιο άσημο ξένο που θα δεχτεί να αγωνιστεί στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία είτε να δώσουν την ευκαιρία στον νεαρό Σέρβο με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Φυσικά αρκετά σημαντικό ρόλο θα έχει και ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να είναι γνώστης των μικρών εθνικών κατηγοριών προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις της Α2.