Ολυμπιακός: Ξεκινούν οι συζητήσεις με τους "Παπ, πλησιάζει ο Λεσόρ

Ολυμπιακός: Ξεκινού οι συζητήσεις με τους "Παπ, πλησιάζει ο Λεσόρ
Ενημερώθηκε: 03/07/18 - 13:54

Μετά την συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη και την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, στον Ολυμπιακό στρέφονται στις περιπτώσεις των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η περίπτωση του πρώτου έδειχνε πιο απλή, αλλά μετά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το δημοσίευμα του εγκυρότατο «ESPN», που κάνει λόγο για ενδιαφέρον από το NBA και σκέψεις του διεθνή φόργουορντ για επιστροφή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ίσως να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει συνάντηση των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ και του αντιπροέδρου του συλλόγου, Γιώργου Σκινδήλια, με τους εκπροσώπους των δύο αθλητών, κκ. Γιώργου Σφαιρόπουλου και Νίκου Λώτσου.

Στη συνάντηση αυτή θα κατατεθεί πρόταση για συμβόλαια 2+1 με αυξημένες αποδοχές (600 χιλ. ευρώ έπαιρνε φέτος ο Παπανικολάου και 500 χιλ. ευρώ ο Παπαπέτρου, για τον οποίο περιμένει στη… γωνία ο Παναθηναϊκός).

Αφού κλείσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις (θετικά ή αρνητικά), θα κάνει ο Ολυμπιακός τις κινήσεις του για την ενίσχυση, διότι θα κρίνει το πώς πρέπει να ελιχθεί σε περίπτωση παραμονής τους, παραμονή του ενός ή αποχώρησης και των δύο, αφού στα δύο τελευταία σενάρια θα πρέπει να αλλάξει άρδην τον σχεδιασμό του.

Πάντως, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η προσθήκη ενός αθλητικού σέντερ, με τον Ματίας Λεσόρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, η υπόθεση του Γάλλου παίκτη του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Υπάρχει buy out χαμηλού κόστους στο συμβόλαιό του και θέλει να αποχωρήσει και προφανώς θέλει να το πράξει για να κάνει άλμα στην καριέρα του.