Παναθηναϊκός: Καμία πώληση!

Παναθηναϊκός: Καμία πώληση!
Ενημερώθηκε: 07/12/18 - 14:24

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και όπως είναι φυσιολογικό, τα μάτια αρκετών συλλόγων έχουν τραβήξει ορισμένοι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων".

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης, ενώ και άλλα «φυντάνια» έχουν ξεπεταχτεί και αναμένεται να ακολουθήσουν στη διαδρομή.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Νίκος Νταμπίζας έχοντας και τις ευλογίες της διοίκησης έχει διαμηνύσει στους μάνατζερ πως απορρίπτεται το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει πάρει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για αυτή την πολιτική, που στηρίζεται στη λογική ότι η ομάδα διαρκώς και εμπλουτίζει και αυξάνει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Όσον αφορά στους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, δεσμεύονται αμφότεροι με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν και προφανώς ο Παναθηναϊκός θέλει να τους κρατήσει ορίζοντας και μια ρήτρα που θα έχει εξασφαλισμένη την ΠΑΕ.

Οι καθαρές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ το χρόνο και για να ανανεώσουν θα χρειαστεί να τους γίνει μια καλή αύξηση. Ο Νίκος Νταμπίζας ασφαλώς και γνωρίζει τα δεδομένα και θα κάνει τις απαραίτητες επαφές στον κατάλληλο χρόνο.