Παναθηναϊκός: Μίλησε στους παίκτες ο Νταμπίζας!

Παναθηναϊκός: Μίλησε στους παίκτες ο Νταμπίζας!
Ενημερώθηκε: 17/05/18 - 21:43

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα για την… επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Αφού, λοιπόν, συνεχάρη παίκτες και τεχνικό τιμ για την «αξιοπρεπή πορεία» ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, στη συνέχεια… χάραξε γραμμή σε όσα λέγονταν μέχρι τώρα από πλευράς διοίκησης, ξεκαθαρίζοντας πως «αυτά που θα λέμε από ‘δω και πέρα, θα γίνονται. Δεν πρόκειται να χαϊδεψω αυτιά»!

Επιβεβαίωσε πως... αναμενόμενα το μπάτζετ θα είναι χαμηλό ενόψει της νέας σεζόν (μέχρι να αλλάξει, αν αλλάξει, σελίδα η πράσινη ΠΑΕ), ενώ υπογράμμισε πως «όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν».

Αναλυτικά όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

«Εκτός από εμένα που είμαι εδώ, λείπει ένας συνδετικός κρίκος ο προπονητής. Θα ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας σε λίγο καιρό. Οι πιο παλιοί ξέρετε δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας έχουν πει μέχρι σήμερα, αλλά όλα αυτά είναι… χθες.

Ξέρω για την εξόφληση των δόσεων στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από ‘δω και πέρα τι θα γίνεται. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να λέω πολύ λίγα λόγια, δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου.

Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται.

Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο διοικητικό, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.

Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά του να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».