Παναθηναϊκός: Απειλές κατά πάντων από τη Θύρα 13

 
Παναθηναϊκός: Απειλές κατά πάντων από τη Θύρα 13

Ενημερώθηκε: 12/06/20 - 14:50

Ανακοίνωση για το γήπεδο αλλά και τη διαμάχη των τελευταίων ημερών εξέδωσε η Θύρα 13, εξαπολύοντας επίθεση στον Γιαννακόπουλο και παίρνοντας θέση για το φλέγον γηπεδικό ζήτημα, με προειδοποίηση προς τον Μπακογιάννη.

Παναθηναϊκού

Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του αναφέρονται στις λύσεις που βρέθηκαν για την κατασκευή γηπέδων στις άλλες ομάδες αλλά και στα πολιτικά παιχνίδια που έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια στην πλάτη του κόσμου της ομάδας.

Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Παράλληλα, εξαπολύουν δριμεία επίθεση στον με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώνοντας πως ο σύλλογος βρίσκεται σε εμφύλιο σπαραγμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γι αυτό το πολυπόθητο γήπεδο.

Από το 1999 όλες οι κυβερνήσεις, όλες οι διοικήσεις κοροϊδεύουν τον κόσμο απροκάλυπτα. Ο καθένας με τον τρόπο του γύρω απ’ αυτό το θέμα.

Γουδί – Ελαιώνας – Βοτανικός – Ελληνικό – Οακα – ΛΕΩΦΟΡΟΣ. Ανακατασκευές, Παναθηναϊκές πολιτείες, εμπορικά, μακέτες, βιντεάκια, κορμοράνοι και πάλι από την αρχή.

Η ομάδα του δημοσίου πρώτη και καλύτερη με γήπεδο λυόμενο, επιχορηγούμενο σαν Ολυμπιακό έργο, Αθήνα 2004 και τα χρέη στο χιόνι.

Το καμάρι της Γ εθνικής κι αυτή με γήπεδο όπου η περιφέρεια έβαλε χοντρά το χέρι στην τσέπη.

Ο Μπαοκ τώρα τα ίδια.

Γνωστό τοις πάσι.

Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτήν την χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του.

Η πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις μας και αυτές με την σειρά τους στην πολιτεία. Και στη μέση ο κόσμος μια ζωή. Αυτός που με το υστέρημα του αγοράζει τα διαρκείας του και περιμένει από τον κάθε γελοίο πολιτικάντη που κοιτάει τα προσωπικά του συμφέροντα πότε θα χτιστεί ένα γαμημένο γήπεδο.

Η ανοχή τελείωσε με όλους σας.

Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί.

Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει αλλιώς..… Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

Οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες.

Υγ. Μπακογιάννη δε μας ξέρεις, δε σε ξέρουμε. Φρόντισε να μείνουμε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Ρώτα τον Αλαφούζο και τον Dpg7000 που μας έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη.

Υ.Γ.1. Αλαφούζο τα λόγια και οι κατάρες για σένα έχουν στερέψει. Κάνε κάτι καλό επιτέλους σε αυτά τα χρόνια που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είσαι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Υ.Γ.2. Dpg7000 δεν είσαι πλέον για μας ο γιος του Παύλου, εμείς ποτέ μας δεν θα βρίζαμε τον ΠΑΥΛΟ όπως μας χρεώνεις, αντιθέτως θα πεθαίναμε αν χρειαζόταν γι αυτόν και γι αυτά που έχει προσφέρει στο Σύλλογο. Είσαι ένας κλόουν του Instagram που άνοιξες πόλεμο με μας χωρίς λόγο. Οι μόνοι χαμένοι όμως θα είσαι εσύ και οι μπράβοι σου που καμαρώνουν όταν βαράνε έναν απλό ψήστη. Την επόμενη φορά που θα ξαναστείλεις μπράβους σε δικό μας άνθρωπο ή ξαναβρίσεις δημόσια τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13 θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου. Δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση.

Αυτό που κάνεις με επιτυχία τελευταία είναι το ΡΟΥΦΙΑΝΟ από τα αγαπημένα σου social media. Αλλά να ξέρεις πως τα καμένα αμάξια, οι ψευτοτραμπουκισμοί, οι βλαχομαγκιές, οι απαγορεύσεις, τα ψέμματα και τα τσατσιλίκια σου δεν μας συγκινούν αλλά ούτε και μπορούν να μας σταματήσουν…

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13.