Παναθηναϊκός: «Καυτές» αποκαλύψεις από Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Τι είπε για Ντόρσεϊ, Χεζόνια και... Ταβάρες

 
Παναθηναϊκός: «Καυτές» αποκαλύψεις από Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Τι είπε για Ντόρσεϊ, Χεζόνια και... Ταβάρες

Ενημερώθηκε: 19/07/23 - 22:40

Ένα... άκρως αποκαλυπτικό live στο Instagram έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε σε ερωτήσεις φίλων των «πρασίνων» όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, αναφερόμενος στην προσπάθεια του να κλείσει τους Βέσελι, Χεζόνια, Ντόρσεϊ, αλλά και στον Έντι Ταβάρες, ένα όνομα που μέχρι στιγμής δεν είχε προκύψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ:

Για τον Γιαν Βέσελι: «Με τον Βέσελι είχαμε συμφωνήσει σε όλα, ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα».

Για τους Ταβάρες και Χεζόνια: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει».

Για τις διαπραγματεύσεις με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τους παίκτες: «Δίναμε 1 εκατομμύρια στη Ρεάλ και 2 το χρόνο στον Χεζόνια. Επίσης δίναμε 2 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα και 1 στον Βέσελι».

Για την συμφωνία με τους Βέσελι, Χεζόνια και Ντόρσεϊ: «Και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;».

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Πάρα πολύ καλός παίκτης, μακάρι να τον είχαμε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ίσως να μην βγουν διαρκείας γιατί θα γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ και να βγουν μόνο για αυτούς που είχαν την τελευταία τριετία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ