Παναθηναϊκός: Όλο και πιο κοντά σε Φριντέτ!

Παναθηναϊκός: Όλο και πιο κοντά σε Φριντέτ!
Ενημερώθηκε: 10/07/19 - 19:54

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας κι είναι κοντά στο να ολοκληρώσει το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Αμερικανού "μπομπέρ".

Πλέον οι "πράσινοι" αναμένουν από τον Αμερικανό γκαρντ στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, με τον 30χρονο να είναι έτοιμος για την πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη, αφού μέχρι πρότινος έχει αγωνιστεί σε ΗΠΑ και Κίνα.

Το «τριφύλλι» έδειξε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να αποσπάσει το «ναι» από τον Φριντέτ, γι’ αυτό άλλωστε του κατέθεσε μία πολύ καλή –από οικονομικής άποψης- προσφορά.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Αμερικανός γκαρντ υπογράψει, τότε στο «πράσινο» ρόστερ θα προστεθεί ένα σούπερ… πολυβόλο, καθώς αυτό που διακρίνει τον παίκτη είναι το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Μάλιστα, ο 30χρονος θα είναι και ξεκούραστος αυτό το καλοκαίρι, καθώς λίγες ημέρες αφότου δήλωσε συμμετοχή στο Summer League του ΝΒΑ με τους Golden State Warriors, την απέσυρε, ώστε να είναι μην διακινδυνέψει κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό.