ΠΑΟΚ: Κοντά σε Σοάρες - Τα δεδομένα για Κωνσταντέλια

 
ΠΑΟΚ: Κοντά σε Σοάρες - Τα δεδομένα για Κωνσταντέλιας

Ενημερώθηκε: 19/01/22 - 18:50

Σε σημείο που πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή έχει φέρει την υπόθεση του Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ και μάλιστα θεωρείται θέμα λίγων ημερών ο Πορτογάλος χαφ να ταξιδέψει στην Τούμπα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τη Μορεϊρένσε για να διευθετηθούν όλοι οι όροι της αναμενόμενης μετακίνησης του παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υπολογίζεται ότι θα καταβάλλει για την πραγματοποίηση της μεταγραφής περίπου τρία εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα από το ανώτερο πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχουν παίξει οι πληροφορίες που έχει συλλέψει από τον αδερφό του, Άλεξ Σοάρες, που αγωνίζεται στον Βόλο και φυσικά του έχει πει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρόλο πρωταγωνιστή στη Super League.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο πορτογαλικός σύλλογος είναι ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τον χρόνο μέχρι να συμφωνηθούν τα πάντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Επόμενος στόχος για τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι η επιλογή ενός εξτρέμ.

Τέλος, στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Έουπεν θα συνεχίσει για το επόμενο εξάμηνο ο Γιάννης Κωνσταντέλια. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θα μετακινηθεί στο πρωτάθλημα Βελγίου με τη μορφή δανεισμού, με τον ΠΑΟΚ να μην μπαίνει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον ορισμό κάποιας ρήτρας.

Και αυτό, διότι στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί τον νεαρό μεγάλο πρότζεκτ και στόχος είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, πόσω μάλλον σε ανώτερο ποιοτικά πρωτάθλημα από το ελληνικό.