ΠΑΟΚ: "Προκαλεί γέλιο η άγνοια του Ολυμπιακού"

ΠΑΟΚ: "Προκαλεί γέλιο η άγνοια του Ολυμπιακού"
Ενημερώθηκε: 16/01/20 - 18:51

Μετά από δύο διακοπές, η περίφημη υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Πέμπτη (16/1) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι από την εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν. 

Τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού περί πιθανής σχέσης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, κατέρρευσαν με εκκωφαντικό τρόπο καθώς αποδείχτηκε από τη νομική διαδικασία περίτρανα ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην ακριτική ΠΑΕ, με συνέπεια τελικά ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο για τον Ολυμπιακό

Από τη συζήτηση της υπόθεσης εξάλλου στην ΕΕΑ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη, όπως βέβαια κι οποιασδήποτε εταιρείας η οποία συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκείνο στο οποίο αναλώθηκε άλλωστε ως επί το πλείστον η εκδίκαση ήταν κατά κύριο λόγο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, ο τρόπος που αυτή έγινε κι αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία. 

Ως εκ τούτου έγινε ξεκάθαρο από τη διαδικασία ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή σε όλο αυτό για το οποίο προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει η “ερυθρόλευκη” προπαγάνδα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα όταν έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Ένα επικοινωνιακό φιάσκο που βασίστηκε σε άναρθρες κραυγές και τεχνάσματα και το οποίο τελικά αποδείχθηκε ενώπιον της ΕΕΑ.