Πελέ: Στο νοσοκομείο ο θρύλος του ποδοσφαίρου

Πελέ: Στο νοσοκομείο ο θρύλος του ποδοσφαίρου
Ενημερώθηκε: 06/09/21 - 19:37

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο νοσηλεύεται τις τελευταίες έξι μέρες ο Πελέ, με πηγές από το περιβάλλον του να κάνουν λόγο στο Reuters για εξετάσεις ρουτίνας και τίποτα το ανησυχητικό.

Σύμφωνα με την ''Globoesporte'', δε, ο 80χρονος θρύλος της μπάλας υποβλήθηκε σε εξετάσεις ρουτίνας, αλλά οι γιατροί του εισηγήθηκαν την παραμονή του στην κλινική μέχρι νεωτέρας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του ΠελέΖόε Φράγκα, από την πλευρά του ήταν καθησυχαστικός, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κ.α.» έγραψε ο Φράγκα σε μήνυμα του για να προσθέσει: «Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα».

Θυμίζουμε πριν από λίγες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως λιποθύμησε στο σπίτι του, κάτι το οποίο διέψευσε ο ίδιος με χιούμορ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

«Παιδιά, δεν λιποθύμησα και η υγεία μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πήγα για τις προγραμματισμένες εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω μέχρι πρότινος λόγω της πανδημίας. Πείτε τους ότι δεν θα... παίξω την επόμενη Κυριακή», έγραψε.