Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αντί-Ράμος που θέλει ο Ζιντάν

 
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αντί-Ράμος που θέλει ο Ζιντάν

Ενημερώθηκε: 25/05/19 - 14:15

Ο Σέρχιο Ράμος μετά από μια τεράστια καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, 14 χρόνων αναμένεται να αποχωρήσει από τους «μερένχες», οι οποίοι καλούνται πλέον να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Ισπανού στόπερ στην αμυντική τους γραμμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca» οι άνθρωποι της Ρεάλ, μαζί με τον Ζινεντίν Ζιντάν έχουν ξεχωρίσει τρείς περιπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να κοστίζουν ακριβά, αλλά να κάνουν και τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας.

κουλιμπαλι

Πρώτος είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο αμυντικός της Νάπολι αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της αγοράς στη θέση του, μια περίπτωσή που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι «σκληρό καρύδι» διαπραγματευτικά και μπορεί η τιμή του, αντικειμενικά, να εκτιμάται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ίσως χρειαστεί ένα ποσό κοντά στα 120 εκατομμύρια!

ματαις

Δεύτερη περίπτωση αποτελεί αυτή του Ματάις Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα του Άγιαξ και η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει ήδη επίσης τα 70 εκατ. ευρώ, έχοντας ως πλεονέκτημα το νεαρό της ηλικίας του. Είναι μόλις 19 ετών κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

φαν νταικ

Τέλος, ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ είναι, φυσικά, άλλη μια περίπτωση που παρακολουθεί η Ρεάλ, αλλά όταν η Λίβερπουλ τον έχει αποκτήσει με 70 εκατομμύρια ευρώ, στη Μαδρίτη θα πρέπει να ανεβούν πολύ πάνω από τα 100 εκατ. προκειμένου να πάρουν τον ηγέτη της άμυνας του Γιούργκεν Κλοπ.