Τα κορεό στα χθεσινά ευρωπαϊκά γήπεδα που συγκίνησαν και προκάλεσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κορεό στα χθεσινά ευρωπαϊκά γήπεδα που συγκίνησαν και προκάλεσαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 03/08/17 - 12:33

Το βράδυ της Τετάρτης είχε τα προκριματικά για τον επόμενο γύρο του Champions League με τους φιλάθλους των ομάδων να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους από τους παίκτες.

Σε Βαρσοβία και Άμστερνταμ οι οπαδοί έκαναν όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί μαζί τους, για τα εκπληκτικά κορεό που δημιούργησαν. Βέβαια για το κορεό των οπαδών της Λέγκια Βαρσοβίας ήδη ετοιμάζονται να πέσουν βαριές καμπάνες στην ομάδα..

Στιγμές συγκίνησης για τον Αμπλντελάχ Νούρι

Ο Αμπλντελάχ Νούρι έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική οικουμένη, όταν κατέρρευσε στο φιλικό του Άγιαξ με τη Βέρντερ Βρέμης, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ο νεαρός παίκτης του «Αίαντα» βρίσκεται σε κώμα και όλοι, στο χθεσινό παιχνίδι του Άγιαξ με τη Νις, θέλησαν να του εκφράσουν την στήριξη τους.

Οι οπαδοί του Άγιαξ, ύψωσαν στο πέταλο πριν τη σέντρα του ματς, ένα εντυπωσιακό πανό, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες τόσο του «Αίαντα», όσο και της Νις, σταμάτησαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν μαζί με τους οπαδούς τον Νούρι, δείχνοντας τη συμπαράσταση τους στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

 

Όταν ακόμα και οι ακροδεξιοί της Πολωνίας δεν ξέχασαν τις θηριωδίες των Ναζί

Η 1η Αυγούστου ήταν η 73η επέτειος από την εξέγερσης της Βαρσοβίας, όταν ο πολωνικός αντιστασιακός στρατός πολέμησε για την απελευθέρωση της πόλης από τη ναζιστική Γερμανία. Περίπου 16.000 Πολωνοί αγωνιστές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 160.000 Πολωνοί έχασαν τη ζωή τους από μαζικές εκτελέσεις και κακουχίες.

Η γενοκτονία αυτή δεν ξεχάστηκε... Οι οπαδοί της Λέγκια πριν τον αγώνα με την Αστάνα παρουσίασαν ένα συγκλονιστικό κορεά που προκάλεσε ρίγη σε όσους το παρακολούθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να τελειώσει ότι ξεκίνησε στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός

Ζήτησε να φύγει ο Εμπαπέ!

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού