Τελικοί Basket League: Επίθεση κατά πάντων από Παναθηναϊκό!

Τελικοί Basket League: Επίθεση κατά πάντων από Παναθηναϊκό!
Ενημερώθηκε: 14/06/18 - 22:13

Τελικοί Basket League: "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό, με την κατάσταση, κάτω από την οποία διεξήχθη ο 4ο τελικός της Α1, με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον διαιτητή Σώμο για... αγωνία για τον νικητή της αναμέτρησης, με αφορμή την τεχνική ποινή που του χρέωσε με το σκορ στο 82-71 κι ενώ είχε προηγηθεί διαμαρτυρία του πράσινου πάγκου για βήματα του Ρόμπερτς σε τρίποντο.

«Θέλω να πω σχετικά με την τεχνική ποινή… Στα 30 χρόνια που κάθομαι στον πάγκο, δεν θυμάμαι να έχω φάει ξανά τεχνική ποινή! Ίσως να έχει γίνει άλλη μια φορά.. Είδα την αγωνία του ενός διαιτητή, του κ. Σώμου, για το νικητή του αγώνα.

Όπως είδατε όλοι, είναι δύο φορές βήματα και η διαφορά στους έξι πόντους (σ.σ η διαφορά ήταν στους 8, 79-71). Αντί να σφυρίξει τα βήματα, αφήνει το τρίποντο του Ρόμπερτς μπροστά του. Αυτό εμένα μου δείχνει… αγωνία για το νικητή του αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, οι "πράσινοι" εξαπέλυσαν επίθεση για τη διαιτησία, τη μετάδοση του αγώνα και τα επεισόδια έξω από το ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του.

Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός.

O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα.

Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».