Θυμίζει... νοσοκομείο ο Πανιώνιος

Θυμίζει... νοσοκομείο ο Πανιώνιος
Ενημερώθηκε: 20/09/17 - 10:11

Με αρκετά προβλήματα, επέστρεψε ο Πανιώνιος, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", με τους Σιώπη, Ντουρμισάι και Γκιοτά να αποχωρούν τραυματίες.

Ο Καμερουνέζος στόπερ, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και την Τρίτη του τοποθετήθηκε από τον Χρήστο Δάρα ειδικός νάρθηκας που του επιτρέπει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και να υπολογίζεται στη συνέχεια από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι Σιώπης, Ντουρμισάι, που τραυματίστηκαν στο ίδιο ματς, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την ίδια μέρα και εκεί φάνηκε πως ο μεν Έλληνας μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο δε Αλβανός επιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στην άρθρωση και διάστρεμμα α’ βαθμού και πλέον θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΛ για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα, ο Μάτιτς Κότνικ υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος έδειξε πως πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Τέλος, ο Σαμέντ Γεσίλ ξεκίνησε την Τρίτη να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ ο Βαγγέλης Οικονόμου θα υποβληθεί την Τετάρτη σε υπέρηχο, αλλά η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς υπολογίζεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.