Τραγικό: Οι ανεγκέφαλοι που δεν σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ντροπή!Οι...φίλαθλοι που έγραψαν κανονικά το ενός λεπτού σιγή στον Παύλο Γιαννακόπουλο
Ενημερώθηκε: 10/06/18 - 22:51

Είναι τραγικό και χωρίς άλλα λόγια να μην σέβεσαι την ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε πριν από λίγες ώρες και απλώς να βρίζεις τον Σπανούλη.

Αυτά τα τραγικά έγιναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 73-58 του Ολυμπιακού, αλλά όλο αυτό βρισκόταν στην σκιά του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου και οι φίλαθλοι ήταν επηρεασμένοι..Όχι όλοι όμως...

Με απόφαση του ΕΣΑΚΕ πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού θα τηρούνταν ενός λεπτού σιγή. Ο εκφωνητής του γηπέδου ενημέρωσε τον κόσμο για τις πεντάδες των δυο ομάδων. Και για τη σιγή στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Όλος ο κόσμος ήταν ήδη όρθιος. «Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που θα είναι για πάντα στις καρδιές μας» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε όσα είχε να πει.

Τα χειροκροτήματα είχαν αρχίσει πριν καν τελειώσει τη φράση του. Λίγο πριν δοθεί το σύνθημα για την ενός λεπτού σιγή, κάποιος απλώς έγραψε να το πούμε απλά, την μνήμη του Γιαννακόπουλου και έβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη.

«Κα@@@@λα Σπανούλη» ακούστηκε. «Σκάσε ρε!» ήταν η πρώτη απάντηση που πήρε. Και ακολούθησαν… βρισιές αλλά εκείνοι που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου επέμειναν...ολόκληρη τραγωδία για το αυτονόητο.

Δείτε το βίντεο: