Χριστούγεννα 2017: Εκτός συνόρων αλλά με ελληνική μουσική; (ΦΩΤΟ)

Χριστούγεννα 2017: Εκτός συνόρων αλλά με ελληνική μουσική; (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 05/12/17 - 20:58

Χριστούγεννα 2017: Αυτή την Πρωτοχρονιά, μία μοναδική εορταστική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του πεντάστερου, υπερπολυτελούς Elysium στην καρδιά της Πάφου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την ταλαντούχα, νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση θα βρίσκονται στο Elysium την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με αισθητική και πολύ κέφι.

 

x

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Elysium σας προσκαλεί να ζήσετε μία μοναδική εορταστική εμπειρία στον παλμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, φιλοξενώντας σας στην Πάφο κατά την πιο μαγική εποχή του χρόνου! Ταξιδέψτε στο παρελθόν βαδίζοντας ανάμεσα στα ευρήματα του αρχαιολογικού πάρκου, δειπνήστε με στιλ δοκιμάζοντας μοναδικές εποχιακές γεύσεις και χαρίστε στον εαυτό σας ένα υπέροχο διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητα, καθώς ακολουθείτε τη διαδρομή του ήλιου ενόσω χάνεται στον ορίζοντα της Μεσογείου, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή θέα παρέα με ένα καλό κοκτέιλ.

Το Elysium προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα δύο ειδικών Χριστουγεννιάτικων πακέτων με μοναδικά, εορταστικά προνόμια!