Ακάρ: Οι Έλληνες να μην ξεχάσουν τι έζησαν το 1922

 
Ακάρ: Οι Έλληνες να μην ξεχάσουν τι έζησαν το 1922

Ενημερώθηκε: 26/12/22 - 15:23

Την προκλητική ρητορική συνεχίζει ακάθεκτη η Άγκυρα, με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας να εκτοξεύει νέες απειλές προς τη χώρα μας σε ομιλία του χτες το βράδυ για την 101η επέτειο από την Απελευθέρωση του Γκαζιαντέπ.

Όπως αναφέρει το sigmalive, αναφερόμενος για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα ο Χουλουσί Ακάρ επανέλαβε ότι οι Έλληνες πρέπει να διδαχθούν από την ιστορία πριν να είναι αργά, ενώ τόνισε την αποφασιστικότητα του στρατού της Τουρκίας να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο, από όπου κι αν προέρχεται.

«(Οι Έλληνες) να μάθουν από την ιστορία πριν χιονίσει στα βουνά που εμπιστεύτηκαν και πριν ξεχάσουν τι έζησαν το 1922. Παρόλο που είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο στην Κύπρο, το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, δεν έχουμε επιτρέψει κανένα τετελεσμένο μέχρι σήμερα και δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ ξανά. Είμαστε αποφασισμένοι και θα επιμένουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τα δικά μας και των Κυπρίων αδελφών μας», είπε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ο ηρωικός στρατός μας είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας μας και του ευγενούς έθνους μας, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται ο κίνδυνος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ