Βυθίζεται η οικονομία της Τουρκίας: Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά Ερντογάν - O Ιμάμογλου εγκαινίασε δημοτικό εργοστάσιο άρτου

 
Βυθίζεται η οικονομία της Τουρκίας: Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά Ερντογάν - O Ιμάμογλου εγκαινίασε δημοτικό εργοστάσιο άρτου

Ενημερώθηκε: 01/08/22 - 19:13

Πυρ ομαδόν κατά Ερντογάν, από την αντιπολίτευση, ενώ φουντώνει και η οργή των πολιτών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αναγκάζονται να ψωνίσουν ακόμα και με δελτίο σε κάποια σούπερ μάρκετ.

Την ώρα που ο Ερντογάν δέχεται ισχυρό πλήγμα από την οικονομική ανέχεια που μαστίζει τους Τούρκους πολίτες και τον υψηλό πληθωρισμό που μαστίζει τη χώρα, η τουρκική αντιπολίτευση δεν σταματά να χτυπά με την ακρίβεια αλλά και με το φθηνό ψωμί που προσφέρει στους πολίτες.

Φέραμε το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο ψωμιού της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές του 2023, εγκαινίασε δημοτικό εργοστάσιο άρτου. Το λαϊκό ψωμί θα διανέμεται μέσω δημοτικών φούρνων, και θα πωλείται σε πολύ χαμηλή τιμή.

Με 100% τρέχει ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη

Ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη έτρεχε τον Ιούλιο με ετήσιο ρυθμό 99,11% ενώ η αύξηση των τιμών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα ήταν 4,09%.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε αυτούς τους αριθμούς, όπως μεταδίδει το BBC. Το επίπεδο της αύξησης των τιμών είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί από το Φεβρουάριο του 1998.

Νέα δημοσκόπηση

Σε νέα δημοσκόπηση το 72% των ερωτηθέντων δηλώνει πως ανησυχεί πως στο επόμενο εξάμηνο δεν θα μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του, ενώ το 80% αποδίδει στην πολιτική Ερντογάν την άνοδο του κόστους ζωής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ