Ποια Eurovision; Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με «S.A.G.A.P.O.» και γίνεται viral στο διαδίκτυο! (video)

Ποια Eurovision; Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με «S.A.G.A.P.O.» και γίνεται viral στο διαδίκτυο! (video)
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 18:44

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αυτοσαρκάζεται με το «S.A.G.A.P.O.» σε νέα τηλεοπτική διαφήμιση για γνωστό σνακ και γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης Ρακιντζής, εκτός από το ταλέντο του που διαμόρφωσε εν πολλοίς την ελληνική ποπ μουσική των δεκαετιών '80 και '90 έχει και ένα ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ και δεν διστάζει να "τρολάρει" ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Σε μια περίοδο που η Ευρώπη ζει σε ρυθμούς Eurovision, η γνωστή εταιρία επιστρατεύει τον Μιχάλη Ρακιντζή, ο οποίος εμφανίζεται στο διαφημιστικό σποτ με την θρυλική αμφίεση α λα «Ρομποκόπ» της συμμετοχής του στον διαγωνισμό τραγουδιού και δείχνει σε νεαρούς που επιχειρούν να ερμηνεύσουν το «S.A.G.A.P.O.»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αν και η συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη το 2002, θεωρούταν από τις πλέον... αμφιλεγόμενες ελληνικές συμμετοχής, το «S.A.G.A.P.O.», κατάφερε τελικά να γίνει ένα από τα τραγούδια - σήματα κατατεθέν του Μιχάλη Ρακιντζή. Ενώ, κάθε φορά που το ερμηνεύει στις συναυλίες του γίνεται κυριολεκτικά χαμός από τους φανατικούς θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο: