Έκλειψη ηλίου στον Υδροχόο: Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου

Έκλειψη ηλίου στον Υδροχόο: Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 15/02/18 - 00:21

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς η έκλειψη Ηλίου σήμερα, προκαλεί ξαφνικά γεγονότα που ελλοχεύουν εδώ και πολύ καιρό.

Φαίνεται ότι ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου) κυρίως των τελευταίων ημερών. Βέβαια για κάποιους θα είναι μία θετική κινητοποίηση, όπου ξαφνικά γεγονότα ή συμπεριφορές θα βοηθήσουν αρκετά σε κάθε επιδίωξη.

 

ΚΡΙΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου σήμερα στον Υδροχόο, θα σας δώσει μία προσωπική ώθηση όπου θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και περισσότερο [ανοιχτούς] σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις που θα μπουν τώρα στην ζωή σας. Η εσωτερική αναγέννηση αυτής της περιόδου θα έρθει ίσως μετά από τυχαία γεγονότα που θα παρουσιαστούν στην ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή έκλειψη Ηλίου, θα επηρεάσει την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και να μην παρασύρεστε από καταστάσεις που σας αλλάζουν την ψυχική διάθεση. Η θετική επιρροή της περιόδου αυτής είναι η παρουσία ξαφνικών γεγονότων που θα εξάψουν την περιέργεια, την εφευρετικότητα και την εξυπνάδα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα δουλέψει πολύ καλά σε σχέδια και οράματα που έχετε κατά νου για το μέλλον σας. Ότι αφορά τις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα ευνοηθείτε σε υπερβολικό βαθμό και θα ανοίξετε νέους δρόμους μέσα από επιθυμίες που περίμεναν να αναπτυχθούν την κατάλληλη στιγμή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στο Υδροχόο, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με θέματα που αφορούν την οικονομική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα και απόλυτα, αλλά θα σας δημιουργήσει ασταθές έδαφος που δύσκολα θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε.

 

ΛΕΩΝ: Η Έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη ότι η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και δραστικά μέτρα για να προχωρήσετε. Ιδίως σε εσάς που ανήκετε στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών, η επιρροή θα είναι πολύ πιο έντονη και θα πρέπει να αλλάξετε εντελώς το μέχρι τώρα καθεστώς σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς τους Παρθένους που η επιρροή της έκλειψης δεν θα λειτουργήσει άμεσα, θα υπάρξουν κάποια μηνύματα που θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή. Τα μηνύματα αυτά αφορούν την επαγγελματική και οικονομική σας διαχείριση, όπου θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα και γρήγορα σε κάθε νέα πρόταση που θα σας γίνει.

 

ΖΥΓΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα σας κάνει αρκετά επαναστατικούς με τους άλλους, γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην είναι σωστό να χτυπάτε γροθιά στο μαχαίρι. Βέβαια η επαναστατικότητα αυτή θα σας ευνοήσει αν την χειριστείτε με σωστό τρόπο. Κάποιοι από σας θα ζήσετε μία περίοδο δημιουργίας και ίσως οι ξαφνικές ιδέες να είναι η αιτία να ολοκληρώσετε ένα σας όνειρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα θα καταλάβετε πολλά που για καιρό κρύβονταν πίσω από κουρτίνες. Η έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με οικογενειακές υποθέσεις που  αγνοούσατε τις προθέσεις των άλλων. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας και θα ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα για να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα δημιουργήσει ένα πολύ ευεργετικό διάστημα για σας. Οι νέες επαφές, τα ταξίδια και ο έρωτας, θα ανακατεύουν με θετικό τρόπο στην καθημερινότητα σας και θα βρείτε διεξόδους ακόμη και σε θέματα που σας είχαν αρκετά προβληματίσει κατά το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ταράξει αρκετά τα νερά που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Μπορεί να έχετε κατά νου κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και στην πορεία να παρουσιαστούν πληθώρα άλλων εκκρεμοτήτων που δεν είχατε υπολογίσει. Η αστάθεια αυτή θα σας κουράσει και μάλλον θα πρέπει να δεχτείτε το γεγονός αυτό χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, αποτελεί ένα ακόμη σημάδι πως χρειάζεται να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού, δείχνει ότι πλέον η μεταμόρφωση έχει ξεκινήσει και ο καιρός για την ολοκλήρωση είναι πολύ κοντά. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα είναι εκείνοι που θα ζήσουν με ένταση όλο αυτό.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, μπορεί να μην σας αφορά άμεσα, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποια σημαντικά θέματα που θα [δουλεύουν] παρασκηνιακά. Μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες σε οικονομικά ζητήματα, ή δικαστικές υποθέσεις που θα πρέπει να ασχοληθείτε με την δέουσα προσοχή.