Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Φεβρουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ 30/ 1/2023 (240733), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 (240734)

Ενημερώθηκε: 17/02/23 - 22:38

Ζώδια: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 00.34 την Κυριακή, μία θέση αρκετά διαφορετική από το στοιχείο που αντιπροσωπεύει ο Ήλιος. Είναι η περίοδος όπου θα αναδύονται έντονα συναισθήματα και εσωτερικά διλήμματα.

ΚΡΙΟΣ

Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση που σας δημιουργεί αρκετή εσωτερικότητα. Θα έχετε την ανάγκη για ένα περίπου μήνα να απομακρυνθείτε από τον πολύ κόσμο, για να εστιάσετε την προσοχή σας προς μία κατεύθυνση, ή ένα στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες και δείχνει ότι υπάρχει χώρος για την κοινωνική σας ζωή, τους φίλους και τα συναισθήματα σας. Η Σελήνη αυτό το διήμερο σας δημιουργεί ένα παραπάνω επαγγελματικό άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ενεργοποιεί την καριέρα σας, ακολουθούμενη από την Νέα Σελήνη της Δευτέρας, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο. Νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα παρουσιαστούν πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί μία πολύ καλή αίσθηση στην καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας, είναι ένα εξαιρετικά θετικό αστρολογικό γεγονός για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται σταδιακά στα οικονομικά ζητήματα που έχετε και κάποια θετικά μηνύματα να περιμένετε σε αυτόν τον τομέα, το επόμενο διάστημα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες,θα έχετε μία καλή συγκυρία σε πρακτικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, όπου ενεργοποιεί για ένα μήνα περίπου τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε πολύ καλές προοπτικές με τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σας.  

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας αλλάζει και αυτό γιατί πολλά πράγματα θέλετε να τα διορθώσετε, είτε στην εργασία σας, είτε στην υγεία σας, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ίσως ένα επαγγελματικό θέμα, έχει θετική εξέλιξη αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας είναι μία πολύ καλή θέση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, τα φλερτ και την δημιουργικότητα σας. Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και καλές προοπτικές, σε σχέσεις που τις χαρακτηρίζει η αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια και οι υποθέσεις που αφορούν τις επιλεκτικές σχέσεις σας, θα σας απασχολήσουν έντονα τον επόμενο μήνα. Επίσης υπάρχει η προοπτική να μετακινηθείτε για ένα χρονικό διάστημα λόγο εργασιακών υποχρεώσεων, ή να κλείσετε μία σημαντική σας υπόθεση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ενώ θα έχετε την επιθυμία να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σταδιακά να σας απασχολούν περισσότερο, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Έτσι θα βρεθούν λύσεις και θα έχετε πολλές εναλλακτικές, για να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος από την Κυριακή βρίσκεται το δικό σας ζώδιο και σας ωθεί να κάνετε νέα ξεκινήματα και να δείτε με μεγαλύτερο συναισθηματισμό τις προσωπικές σας επιλογές. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, κάποια νέα γνωριμία που θα κάνετε, ίσως κλέψει την παράσταση.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ