Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 26 – 27/11/ 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ 24/10/2022 (237862), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 (237863)

Ενημερώθηκε: 25/11/22 - 22:22

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου δημιουργεί έναν συντονισμένο συναισθηματικό πλαίσιο. Είναι η χρονική στιγμή όπου βρισκόμαστε σε μία λιτή συμπεριφορά, γιατί δεν θέλουμε να δείξουμε αδύναμοι και ευάλωτοι. Το απόγευμα της Κυριακής, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, παρουσιάζει μία εσωτερικότητα, οι σκέψεις γίνονται πιο βαθιές και ίσως μας επηρεάσουν κάποια γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, το πέρασμα της Σελήνης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας τοποθετεί χρονικά σε μία πιο κοινωνική στιγμή. Η επιθυμία σας για επαγγελματική αναγνώριση είναι μεγάλη και ίσως να σας γίνει μία πρόταση, που θα έχει έντονο το στοιχείο της οικονομικής ικανοποίησης.   

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε και να γεμίσετε τις γνώσεις σας. Βέβαια η ψυχολογικές μεταπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας κουράσουν, αλλά θα κουράσουν επίσης και τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας καταλάβουν. Γενικότερα είναι ένα διήμερο που καλό είναι να μην αγνοήσετε τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο, είστε έντονα συναισθηματικοί με τους άλλους, σκέφτεστε πολλά θέματα από το παρελθόν, αλλά και νιώθετε εξαρτημένοι με κάποιες επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία σχετική καλυτέρευση, αλλά σίγουρα όλα εξαρτώνται και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η στιγμή για να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στα προσωπικά σας θέματα, στις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τον σύντροφό σας. Είναι ένα πολύπλοκο κομμάτι αυτό για σας, την παρούσα χρονική στιγμή και ίσως θα πρέπει να βάλετε μία τάξη σε κάθε πτυχή που χρειάζεται την δική σας παρέμβαση.

ΛΕΩΝ

Είναι ένα καλό διήμερο για σας, όπου θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες καθημερινές σας ασχολίες, να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και να κάνετε κάτι που σας φέρνει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε. Το απόγευμα της Κυριακής, μία οικογενειακή υπόθεση θα σας απασχολήσει με ένταση και πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ότι και να συμβεί μέσα στο διήμερο, θα έχετε μία πολύ καλή προστασία από το σύμπαν. Ανανεωθείτε, φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει σε κάθε κατάσταση, που εσείς αδυνατείτε αυτή την στιγμή να αντιμετωπίσετε με την λογική.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια κοντά στα δικά σας πρόσωπα, στην οικογένεια σας, αλλά και εκείνους που βρίσκονται ουσιαστικά δίπλα σας και σας στηρίζουν.  Ίσως έχετε την επιθυμία να μείνετε στον χώρο σας, να τον ανανεώσετε, αλλά και να τον φροντίσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, η επιθυμία σας θα είναι να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να νιώσετε και να μοιραστείτε ιδέες και συναισθήματα. Είναι η στιγμή της έκφρασης και ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να πείτε και να αποκαλύψετε κάτι που κρύβατε πολύ καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η περίοδος που σας χαρακτηρίζει, σας κάνει να ξεχωρίζετε και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μία νέα διαδρομή. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα συναισθηματικό πέρασμα, που ανανεώνεστε, αναπτύσσετε τις επιθυμίες και τις αξίες  σας, ακόμη και αν κάποιοι βρίσκονται απέναντι σε όλο αυτό που εσείς προσπαθείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία αρκετά έντονη επιρροή όλο το Σαββατοκύριακο, στα συναισθήματα σας, αλλά και θα αναζητήσετε τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείτε την κάθε κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Κυριακή, θα είναι αρκετά πολύπλοκη μέρα, εν σχέση με το Σάββατο, εφόσον θα αλλάζει η διάθεση σας και ο τρόπος σκέψης σας συνέχεια, σε σημείο να κουραστούν και οι άλλοι μαζί σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 12 τομέα σας, είναι ένδειξη μίας εσωτερικότητας, παρασκηνίου, πιεσμένων συναισθημάτων και καταστάσεων που αφορούν την εργασία και την υγεία σας. Ίσως νιώσετε καλύτερα να μοιραστείτε αυτό το διήμερο με τα πολύ δικά σας πρόσωπα, ή πιθανόν να έχετε την χαρά, να δώσετε την φροντίδα και την προσφορά σας σε πολύ δικά σας πρόσωπα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ομαδικότητα θα σας χαρακτηρίσει αυτό το διήμερο, όπου θα επιδιώξετε να συναντήσετε φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και άτομα που έχετε κοινούς στόχους και ιδεολογία. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει ακόμη πιο αγαπητούς στους άλλους και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ