Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 31/12/2022 – 1/1/2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ενημερώθηκε: 30/12/22 - 22:28

Ζώδια : Βρισκόμαστε στην αλλαγή της χρονιάς, μία στιγμή που όλοι περιμένουμε, για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να σκεφτούμε με αισιοδοξία αυτό που θα έρθει και θα κουμπώσει με καλές προοπτικές στην ζωή μας. Εύχομαι η κάθε σκέψη και επιθυμία σας, να είναι τόσο δυνατή, ώστε να πάρει μορφή και να ζήσετε το κάθε σας όνειρο, όπως εσείς μόνο το έχετε σκεφτεί. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται το Σάββατο στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, οπότε και μετά τις 19.09 το βράδυ, θα προχωρήσει στον Ταύρο. Είναι η στιγμή που θα είστε λίγο προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε τις επόμενες μέρες να διορθώσετε κάθε οικονομικό ζήτημα. Η Πρωτοχρονιά είναι μέρα χαράς και αν είστε αδέσμευτοι, το 2023, φέρνει καλούς οιωνούς.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται στον Κριό και την Πρωτοχρονιά θα γιορτάσει στο δικό σας ζώδιο, με τον Ήλιο να σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο, με την Σελήνη και τον Βόρειο Δεσμό. Τι πιο θετικό για νέες γνωριμίες, όμορφες στιγμές, κυρίως σε εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά η μεγάλη παραμονή του Άρη στο δικό σας ζώδιο, η Πρωτοχρονιά θέλει να σας δώσει μία καλή νότα, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, σε εκκρεμότητες με την υγεία σας, αλλά και σε παρασκηνιακές συναντήσεις. Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε ενδοσκόπηση και να πετάξετε ότι άχρηστο, σας έχει αφήσει το 2022.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή, στο μεταίχμιο των δύο χρόνων, 2022 -2023, εσείς να διαλέξετε που θα βρίσκεστε, συναισθηματικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι αλήθεια θα γίνει μέσα σας μία έκρηξη, που θα ανοίξει διάπλατα τις αισθήσεις, αλλά και η λογική σας, θα είναι απαλλαγμένη από παρεμβολές. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη ρυθμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο την διάθεση σας, που από ότι φαίνεται βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή. Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά έχετε ανοίξει πανιά για νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα πολύ ισορροπημένο διήμερο για σας, με τα φώτα, [Ήλιος και Σελήνη], να βρίσκονται σε αρμονία με το ζώδιο σας και μεταξύ τους. Γενικότερα και για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα υπάρξουν καλές συνθήκες, όμορφες στιγμές και νέα πρόσωπα, που θα σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο, είναι πολύ σημαντικό για την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από σας θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας, ή την σχέση σας. Όπως και να έχει, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, θα λάβετε ένα δώρο σημαντικό, υλικό, ή συναισθηματικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ έντονο Σαββατοκύριακο αυτό για σας και ίσως θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε χαρά και πληρότητα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι που έμειναν στα δύσκολα κοντά σας, θα σας χαρίσουν πολλά χαμόγελα στην αλλαγή της χρονιάς.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο ανατροπές. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου, ούτε θα νιώσετε μοναξιά. Το ποδαρικό του 2023, θα ταρακουνήσει όλη σας την ύπαρξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για σας, γι αυτό μην την αφήσετε να περάσει σκεπτόμενοι μόνο το παρελθόν. Το μέλλον είναι πολύ πιο όμορφο και θα ξεκινήσει να σας χαμογελά από την πρώτη κιόλας μέρα του 2023.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα αυτό το διάστημα, αλλά μην αφήσετε να σας συρρικνώνουν τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις. Είναι μία στιγμή που η οικογένεια έχει κάτι πολύ σημαντικό να σας δώσει και εσείς μην γυρίσετε την πλάτη σε ότι σας δίνει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μία στιγμή να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό σας πεδίο. Μην αφήσετε παρεμβολές από το παρελθόν να σας χαλάνε τις όμορφες στιγμές. Να είστε κάθετοι στις αποφάσεις σας και μην γίνεστε υποχείριο κάποιων που σας χρησιμοποιούν. Καλή χρονιά !!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ