Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ΦΕΒΡΟΑΡΙΟΣ

Ενημερώθηκε: 04/02/23 - 00:15

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι από τα πιο σημαντικά διήμερα του μήνα, εφόσον η Πανσέληνος την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει όλους τους αντιπροσώπους των 12 ζωδίων, αλλά περισσότερο εκείνους του Σταθερού Σταυρού, [Ταύροι 6 – 7 Μαΐου, Λέοντες 8 - 9 Αυγούστου, Σκορπιοί 8 – 9 Νοεμβρίου και Υδροχόοι 4 – 5 Φεβρουαρίου].

Η Πανσέληνος του χιονιού, ενισχύει το τεταμένο κλίμα που υπάρχει, βάζοντας για τις επόμενες 2 εβδομάδες, έκρυθμες καταστάσεις και έντονα ξεσπάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα των συναισθηματικών σας υποθέσεων, δημιουργεί δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα, σας κάνει περισσότερο απόλυτους και νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη υπομονή. Τα οικονομικά σας και γενικότερα ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και ...ηθικός. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον Ουρανό που έχετε στο ζώδιο σας, όπου εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε εκείνοι που θα επηρεαστείτε από το Φεγγάρι του Χιονιού. Σας καλεί αυτή η Πανσέληνος, να βγάλετε από την ζωή σας τοξικά πρόσωπα και να μην αφήσετε παλιές καταστάσεις να σας καταδυναστεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετά έκρυθμων καταστάσεων, όπου  από την μια η ταλαιπωρία που σας έχει προκαλέσει ο Άρης στο ζώδιο σας, από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος θα έχει ανατροπές που θα προκληθούν μέσα από την επικοινωνία σας και την καθημερινότητα, που γίνεται επικίνδυνα ανατρεπτική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή θα σας φέρνει ανασφάλειες και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Από την άλλη θα κατανοήσετε τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν μέσα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και θα κάνετε πλέον με πιο ξεκάθαρη σκέψη τις επιλογές σας. 

ΛΕΩΝ

Για σας κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, είναι η περίοδος που τα πράγματα θα υποστούν αλλαγές. Η Πανσέληνος στο δικό σας δεκαήμερο, δεν θα σας αφήσει σε ηρεμία, τόσο στα προσωπικά, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστείτε μεταρρυθμίσεις σε αυτούς τους τομείς, κυρίως οι γεννημένοι 8 και 9 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί παλιές καταστάσεις, σας δημιουργεί ένα πισωγύρισμα, που όμως ήρθε για να κλείσει υποθέσεις που ακόμη εκκρεμούν.  Όσο και να αποφεύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές τις καταστάσεις, άλλο τόσο θα φέρουν μία λυτρωτική για σας κατάσταση και θα κλείσετε μαύρες κηλίδες που σας χαλάνε τον ορίζοντα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Αν και αυτή η Πανσέληνος δεν είναι για σας ιδιαίτερα δύσκολη, έχει μία ανατροπή στον τομέα των οικονομικών σας, τις επόμενες 15 μέρες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά σας πρόσωπα, κάτι που θα σας φέρει και έντονες συμπεριφορές, λόγο ότι θα νιώθετε αδικία.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία πολύ έντονα ανατρεπτική περίοδο. Θέματα σχέσεων, οικογένεια και τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να παγώσουν για λίγο, εφόσον δεν θα υπάρξει ευνοϊκή μεταχείριση από αυτή την Πανσέληνο, όσο καλά και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος δεν βλέπει το ζώδιο σας αρνητικά, αλλά όπως έχω αναφέρει όλα τα ζώδια επηρεάζονται, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Εσείς λοιπόν θα έχετε μία έντονη περίοδο, χωρίς ιδιαίτερες απώλειες, που θα προσπαθήσετε να αλλάξετε, κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία αρκετά δύσκολη περίοδος για σας, κυρίως για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι επίσης η στιγμή που θα πρέπει να ζυγίσετε μέσα σας τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, βάζοντας στην ζωή σας, υγιείς βάσεις και προοπτικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η στιγμή που θα έρθετε σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πιο σημαντικό επίπεδο της συνείδησης σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί 4 και 5 Φλεβάρη, βρίσκεστε στο σημείο που όλα θα πρέπει να υποβληθούν από ξεκαθαρίσματα και ανανεωτικές τάσεις, είτε σας αρέσει αυτό είτε όχι. Η γενέθλια χρονιά σας, έως τις 2 και 3 Φλεβάρη 2024, θα σας δείξει μέσα από τις σχέσεις σας, ένα σημαντικό μάθημα ζωής. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε το περιβάλλον σας, να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και να ακούσετε το σώμα και την ψυχή σας. Επίσης για κάποιους από σας ο επαγγελματικός σας χώρος θέλει κάποιες αλλαγές και αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπετε την εργασία σας, ή ανανεώνετε την ήδη υπάρχουσα, με νέες δραστηριότητες. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ