Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ιανουαριοσ

Ενημερώθηκε: 29/01/23 - 22:31

Ζώδια: 

Σήμερα θα υπάρξουν θετικές πλανητικές θέσεις, που αφορούν τον Ήλιο με τον Άρη, τον Ερμή με τον Ουρανό, αλλά και την Σελήνη να υπόσχετε καλύτερη ψυχολογία στα ζώδια της Γης και του Αέρα, [Ταύρο, Δίδυμοι, Παρθένο, Ζυγό, Αιγόκερω και Υδροχόο]. Βέβαια το δίωρο από τις 07.53 έως 10.34, καλό είναι να μην κάνουμε τίποτα σημαντικό, λόγο ότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενή πορεία, πριν περάσει στο ζώδιο των Διδύμων.-

ΚΡΙΟΣ 

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας θα είναι αρκετά έντονη σε θέματα εργασιακά, αλλά και οικονομικά. Βέβαια αν πρέπει να συζητήσετε κάτι σημαντικό, καλύτερα να το αφήσετε για μετά τις 10.35, όπου οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλύτερες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη ευνοεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να φροντίσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι η στιγμή που θα έχετε κάποιες ανανεωτικές σκέψεις, για μία επαγγελματική σας υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη από τις 10.35 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα σας ανανεώσει και θα δημιουργήσει μία έντονη διάθεση να μοιραστείτε με τους άλλους τα θέματα που σας απασχολούν. Για σας των πρώτων ημερών, η αισιοδοξία δεν θα σας λείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά και κληρονομικά κίνητρα. Ίσως μάλιστα η επικοινωνία σας με πρόσωπα κλειδί για ότι σας απασχολεί, θα είναι καλή κίνηση για να βρείτε πιο συμφέρουσες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πιεστείτε παραπάνω αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά και θα έχετε μία έντονη επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Ίσως μάλιστα ξεπεράσετε μία προσωπική σας υπόθεση, με την στήριξη των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αλλαγές που έχουν ξεκινήσει καιρό πριν, αλλά για εσάς των πρώτων ημερών, ένα επαγγελματικό θέμα, θα ενισχύσει την θέση σας και την πορεία που έχετε μέσα στον χώρο, που αναπτύσσεστε επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν έντονα οικονομικά κίνητρα που πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε μία καλύτερη ροή σε θέματα που σας απασχολούν, ιδίως αν έχουν να κάνουν με τον νόμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η μέρα σας θα έχει καλές προοπτικές, αλλά δεν θα πρέπει να πιέζετε καταστάσεις και να έχετε απαιτήσεις από του άλλους.  Οι συνθήκες θα κλείνουν προς το συμφέρον σας, για μία οικονομική σας υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας των πρώτων ημερών τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά, ιδίως αν βρίσκεστε σε σχέση, ή γάμο. Πολύ πιθανόν μια επαγγελματική υπόθεση, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και θα είστε έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Συναισθηματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα νιώσετε ότι πολλά πράγματα έχουν περάσει σε μία κατάσταση διαφορετική από ότι μέχρι σήμερα. Αλλαγές συμπεριφοράς από τους άλλους, κλείσιμο υποθέσεων, αλλά και οριστική απομάκρυνση από κάποιο πρόσωπο.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη μέρα για σας τους Υδροχόους, όπου το καλύτερο μέρος της βρίσκεται μετά το μεσημέρι. [Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, το δεύτερο εξάμηνο της προσωπικής σας χρονιάς, που διαρκεί έως τον Ιανουάριο 2024, θα είναι περισσότερο ενεργό και θα τακτοποιήσει συναισθηματικά θέματα. Για σας που θέλετε να γίνετε γονείς, ή είστε ήδη, είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς, οι απόγονοι].

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ σημαντική αυτή η μέρα για σας, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα εργασιακό σας θέμα, αλλά και να έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια σε συναισθηματικά θέματα. Εσείς ιδίως των πρώτων ημερών, απολαύστε το πέρασμα της Αφροδίτης, που γλυκαίνει καταστάσεις.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ