Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 01/06/23 - 23:05

Ζώδια: Σήμερα η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης των πρώτων ημερών. Είναι μία πολύ τυχερή στιγμή που το [Κάμα] θα εμφανιστεί για να φέρει κάτι ξεχωριστό στις ζωές μας.

ΚΡΙΟΣ

Το σύμπαν θέλει να σας φροντίσει στα οικονομικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια πολύ πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με άτομο που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά σε μία υπόθεση σας, ή θα νιώσετε μαζί του μεγάλη οικειότητα και σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να προχωρήσετε ένα σας σχέδιο. Θα αφήσετε σταδιακά πίσω σας τις δύσκολες μέρες και θα εστιάσετε την προσοχή σας στο μέλλον. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα επιτυχημένο πρόσωπο, που θα θελήσει να είναι κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι θέλετε να αφήσετε στο παρελθόν και σίγουρα θα έχετε σημαντική βοήθεια από τους άλλους, σε αυτό που έχετε αποφασίσει. Η απομόνωση σας κάνει καλό αυτή την περίοδο, αλλά να ξέρετε ότι θα υπάρξει μεγάλη άνοδος στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και αυτό θα είναι σημαντικό για σας, γιατί θα πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα έχετε την ευνοϊκότερη στιγμή, να συμβεί κάποιο τυχαίο γεγονός που θα σας εξελίξει σημαντικά στα επαγγελματικά σας. Είναι η χρονική στιγμή που θα δημιουργήσετε συμμαχίες με ισχυρά πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ θετική περίοδος που μπορεί να σας βοηθήσει σε πνευματικό επίπεδο. Ταξίδια, σπουδές, πρόσωπα με έντονη κουλτούρα και πολιτιστικές δράσεις, είναι λίγα από εκείνα που θα σας ανανεώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, το σύμπαν θα σας δώσει ευκαιρίες, ώστε να έχετε κάποια οικονομική κίνηση με επιτυχία. Η μέρα σας θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας μεταμόρφωση, εσωτερική και εξωτερική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σας. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που θα σας εμπνέει με τον χαρακτήρα του. Μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές εξελίξεις θα συμβούν στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και θα βελτιωθεί η υγεία σας και η διατροφή σας. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αλλά καλό είναι να μην έχετε υπεραισιοδοξία, ώστε να μην κάνετε άθελα σας λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργικότητα σας είναι έντονη και νιώθετε έτοιμοι για να χαρείτε τα όμορφα της ζωής. Είναι επίσης η στιγμή που θα νιώσετε την επιθυμία να γίνετε γονείς. Ίσως να υπάρξει μία πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, που θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν θα σας φροντίσει σε θέματα οικογένειας, αλλά και ακίνητης περιουσίας. Επίσης θα ευνοηθούν οι σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας, όπου μπορεί να σας παρέχουν οικονομική βοήθεια, κληρονομιά, αλλά και βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισιόδοξη στάση σας και η θετική σκέψη, θα σας κάνουν αρκετά τυχερούς, ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Καλό είναι να αφήσετε για λίγο την καθημερινότητα και να αποφασίσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει μία ευκαιρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ