Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 22/09/22 - 23:00

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε και βρισκόμαστε στην Φθινοπωρινή ισημερία, ενώ σήμερα θα είναι, ίση η μέρα με την νύχτα.

Στην πρώτη αυτή μέρα ουσιαστικά του Φθινοπώρου, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή, όπου άνθρωποι και καταστάσεις από το παρελθόν, εμφανίζονται στην ζωή μας.

Από το απόγευμα, ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και η επικοινωνία στα Μεταβλητά ζώδια των τελευταίων ημερών, θα προκαλέσει έντονες ανατροπές και καθυστερήσεις.  

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας επικεντρώνεται στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις σας με τους άλλους και σε νομικές ή άλλες υποθέσεις. Θα υπάρξει η τάση να γυρίσετε σε καταστάσεις του παρελθόντος, ή να κάνετε συζητήσεις που μέσα από αυτές, θα αναζητήσετε τις αλήθειες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη περίοδος αυτή για σας, όπου η εργασία και η υγεία σας, χρειάζονται την φροντίδα σας. Η διατροφή και γενικότερα όλα εκείνα που θα σας κρατήσουν σε φόρμα, έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα σας, ενώ οι αναθεωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανές έως τις 2/9.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι για σας μία πολύ καλή περίοδος, όπου θα έχετε στο πλάνο σας, την κοινωνική σας ζωή, τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, αλλά και κάθε επιχειρηματική σας δραστηριότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον τομέα της οικογένειας σας, όπου τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Ο ανάδρομος Ερμής περνώντας για λίγες μέρες στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί και φέρνει κοντά σας, πρόσωπα, που έχετε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους. Επίσης σπουδές και ταξίδια, θα οργανωθούν καλύτερα, για να πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.  

ΛΕΩΝ 

Ο Ήλιος περνά σήμερα στο Ζυγό, βάζοντας στις συνεργασίες σας, νέες γνωριμίες και γενικότερα θα αναθεωρήσετε, παλιές σας αποφάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής βάζει μία αναμονή σε κάποιες συμφωνίες, αλλά και σε οικονομικά θέματα, που καλό είναι να γίνουν μετά τις 2/10. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φθινόπωρο ουσιαστικά ξεκινά με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, με διάρκεια περίπου ένα μήνα. Η προσοχή σας  θα είναι στραμμένη σε οικονομικά θέματα, όπως επίσης και στις πηγές εσόδων σας. Σήμερα επίσης η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο δικό σας ζώδιο, για λίγες μέρες, θα ενισχύσει την επανεξέταση σας, σε κάποια πολύ σοβαρά θέματα από το παρελθόν.  

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, κάνοντας συγχρόνως και σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, όπου θα ενεργοποιήσει καταστάσεις από το παρελθόν. Αμέσως μετά ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα βάλει στο σκοτεινό σημείο του ωροσκόπου σας, σκέψεις και καταστάσεις, που δεν θα μπορείτε με ευκολία να διαχειριστείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η πορεία του Ήλιου στο δωδέκατο τομέα σας, θα λειτουργήσει αρκετά εσωτερικά και θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας, ερωτηματικά που σας κατατρώγουν. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία και το εργασιακό σας περιβάλλον.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο, περνά στον τομέα που οι βλέψεις σας θα στραφούν στον τομέα των γνωριμιών σας. Όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, είναι πολύ νωρίς για να τα επικυρώσετε. Καταστάσεις, συναισθηματικές και εργασιακές, δεν μπορούν ακόμη να εξελιχθούν, εφόσον ο ανάδρομος Ερμής, σας δημιουργεί τροχοπέδη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος θα περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και η συνάντησή του σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή, βάζει σε μία αναθεώρηση τα επαγγελματικά σας βήματα. Είναι επίσης η στιγμή, που κάποιες νομικές ή άλλες διευκρινήσεις, θα σας προβληματίσουν, έως τις 2/10.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος προχωρά στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ζυγού,  όπου σας απελευθερώνει σταδιακά από κλισέ και εμπόδια, που δεν σας άφηναν να πάρετε τις αποφάσεις σας, ή να προχωρήσετε σε ένα νέο μοτίβο. Μετά τις 2/10, θα έχετε εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο έντονης διαμάχης με θέματα που αφορούν σχέσεις, χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλους, αλλά και καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Θέλετε αλλαγές εδώ και τώρα, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ