Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 07/10/22 - 00:44

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει μία πολύ θετική γωνία με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα ζώδια της Γης, έχουν μία παραπάνω εύνοια στις συμφωνίες και σε οικονομικά θέματα, ενώ οι βαθιές σκέψεις, δίνουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

ΚΡΙΟΣ

Καλή μέρα για να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες και να απογειώσετε τα επιχειρηματικά σας ταλέντα. Ο Ερμής σε μία πολύ θετική του θέση, θα σας χαρίσει πληροφορίες, που θα τις χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ τυχερή στιγμή για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, όπου η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι συμφωνίες και η σχέση σας με σπουδές και διδασκαλία, θα στεφτούν από απόλυτη επιτυχία.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν σήμερα μία εξαιρετικά καλή πορεία. Νέες προτάσεις, συμφωνίες, καλές συζητήσεις με κοινό προορισμό. Επίσης θα γίνουν τα καταλληλότερα βήματα για να έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα, αλλά η διαφορά είναι ότι, θα έχετε την πνευματική διαύγεια να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις υποθέσεις. Η κριτική σας ικανότητα είναι σε υψηλό σημείο και έτσι θα μπορέσετε να αποφασίσετε, χωρίς τον φόβο, να κάνετε λάθος.  

ΛΕΩΝ

Σήμερα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, όσον αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και για επαγγελματικές ή άλλες συμφωνίες. Ιδίως εσείς του  τρίτου δεκαημέρου, θα δεχτείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετική αυτή η μέρα για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα έχετε καλές ειδήσεις από πηγές που ίσως να μην περιμένατε. Γενικότερα η θετική σας στάση απέναντι σε ένα ζήτημα, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. 

ΖΥΓΟΣ

Με οδηγό την διαίσθησή σας, θα μπορέσετε σήμερα να απαλλαγείτε από λάθος τοποθετήσεις. Ο Ερμής στην καλύτερη του στιγμή αυτή την περίοδο, στον ευαίσθητο δωδέκατο τομέα σας, θέλει να σας παρουσιάσει ένα γεγονός, που ήταν καλά κρυμμένο το προηγούμενο διάστημα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία καλή χρονική στιγμή, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όπου πιάνετε τον σφυγμό των καταστάσεων, στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την συμπάθεια και τον θαυμασμό των άλλων.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εξέλιξη της δημόσιας εικόνας σας ασχολείστε αυτή την μέρα, ενώ τα επαγγελματικά σας, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας διαχείριση, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα ανανεώσει πολλά θέματα που αφορούν κυρίως κάποιες συμφωνίες. Τακτοποιήστε θέματα από το παρελθόν, που μπορεί να αφορούν νομικές υποθέσεις και σπουδές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ θα έχετε την έμπνευση να προχωρήσετε σε ένα πιο πρωτοποριακό σχέδιο σας. Καθαρές και ουσιαστικές συζητήσεις, θα σας κάνουν άτρωτους στους εχθρούς σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν με το ταίρι σας υπήρξαν κάποιες παραφωνίες το τελευταίο διάστημα, ήρθε η στιγμή να κάνετε μία ουσιαστικότερη συζήτηση μαζί του. Ίσως μάλιστα να πρέπει να επιδιώξετε, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μία φιλική σας σχέση. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ