Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Λιάγκας: «Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες προκαθορισμένες»  (246478)

Ενημερώθηκε: 05/10/22 - 21:46

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη ολοκληρώνει σήμερα την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου το επόμενο ολιγοήμερο πέρασμά της θα είναι στο ζώδιο των Ιχθύων. Τα συναισθήματα, οι σκέψεις, τα γεγονότα και η ψυχολογική εναλλαγή, θα είναι το βασικό γνώρισμα αυτής της μέρας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, τα γεγονότα εναλλάσσονται σήμερα, βάζοντας την αμφιβολία στην καθημερινότητα σας, στις σχέσεις σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Ίσως να χρειαστεί να απομακρυνθείτε για λίγο, ώστε να σκεφτείτε καλύτερα και με ηρεμία, κάποια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την τάση να τακτοποιείτε εκκρεμότητες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να σκέφτεστε τα πράγματα που θα σας κάνουν πιο χαρούμενους, το επόμενο διάστημα. Ξεκινήστε λοιπόν να αφαιρείτε πρόσωπα και καταστάσεις από την καθημερινότητα σας, όπου συρρικνώνουν το χαμόγελο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας κυρίως του πρώτου πενθημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, ενώ η ορθή πορεία του Ερμή, αρχίζει σταδιακά να φτιάχνει τις σχέσεις σας, με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβληματισμένοι θα είστε, για κάποιο οικονομικό θέμα, αλλά σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα από το μεσημέρι και μετά, όταν κάποια θετικά νέα, που θα έρθουν από μακριά, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη με ανατροπές και εναλλαγές. Καλό είναι να μην κάνετε σήμερα σημαντικά πράγματα που θα σας γεμίσουν με άγχος και ένταση. Αρκεστείτε να βάλετε σε τάξη ότι μέχρι τώρα το νιώθετε πολύ κοντά σας, συναισθηματικά και υλικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεωθείτε από το απόγευμα και μετά, φροντίστε να συναντηθείτε με τα πρόσωπα που σας δένουν κοινά ενδιαφέροντα, έντονα συναισθήματα και βρίσκονται ουσιαστικά κοντά σας. Σήμερα επίσης είναι καλή μέρα για να βάλετε ένα πρόγραμμα σε πράγματα που έχετε αφήσει σε αναμονή.

ΖΥΓΟΣ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν, ακόμη και να έχετε τακτοποιημένη την επαγγελματική σας πορεία, θα θελήσετε να τοποθετήσετε κάποιες νέες βάσεις, σε ότι έχετε κάνει, έως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλύτερα θα νιώσετε από το απόγευμα και μετά, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται σε ζώδιο του Νερού, στους Ιχθύες, στο ίδιο δηλαδή στοιχείο με το δικό σας. Περισσότερο ήρεμοι, συναισθηματικά και με έντονη την διαίσθηση, θα έχετε ένα πολύ θετικό διάλειμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, μία απασχόληση με το σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον, δεν θα την αποφύγετε. Ίσως μάλιστα έχετε καθυστερήσει να ασχοληθείτε με κάποια υπόθεση, που αφορά ένα ακίνητο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, η επικοινωνία σας για ένα θέμα, είναι μονόδρομος. Μέσα από την έντονη σκέψη, θα βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν και θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, κάποια συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν αξίζουν της προσοχής σας κάποιες καταστάσεις. Επίσης μία αλλαγή στα οικονομικά σας, να την περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και οι τελευταίες μέρες σας έχουν ταλαιπωρήσει, το σκηνικό αρχίζει και αλλάζει. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε από σήμερα τις προτεραιότητες σας και να φροντίσετε την συναισθηματική σας φωλιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ