Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
 Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 06/06/23 - 19:13

Η Σελήνη σήμερα από τις 11.42 περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου ενεργοποιείται η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Είναι σίγουρα μία στιγμή που δημιουργούνται συναισθηματικές εκρήξεις και γενικότερα θα υπάρξουν ανατροπές στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία αρκετά ανατρεπτική μέρα. Ίσως να νιώσετε ζήλια για ένα πρόσωπο, ή θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε τον θυμό σας με κάποιες άδικες συμπεριφορές, που σας έχουν προκαλέσει αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά στον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα. Έχει έρθει η στιγμή να σκεφτείτε κάποιες αλλαγές που αν δεν γίνουν τώρα, θα φθείρουν την φήμη σας, αλλά και την κοινωνική σας υπόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που μέσα από αυτά θα καταλάβετε την αξία των προσώπων που έχετε δίπλα σας. Είναι καιρός να πάρετε αποφάσεις που αφορούν, μία σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους τα οικονομικά σας σήμερα θέλουν αρκετή προσοχή και ο λόγος είναι ότι θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε σπατάλες και αλόγιστα έξοδα. Ίσως μάλιστα θα έχετε μία λάθος άποψη για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την τάση να ασχολείστε με τα συναισθηματικά λάθη που έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Είναι καιρός να αρχίσετε την εκκαθάριση σε άτομα, που είναι παραφωνία στην εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές καταστάσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά και κάποια θέματα υγείας, όπου τα έχετε αφήσει εδώ και πολύ καιρό χωρίς την φροντίδα σας. Είναι μία δύσκολη μέρα για να διεκδικήσετε την θέση που σας αρμόζει, μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αν θέλετε να ξεχωρίσετε σε μία δημιουργική σας υπόθεση. Γενικότερα, καλό είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία μέρα ανατροπών και δύσκολων στιγμών, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Είναι καλό να στηρίξετε ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που περνά μία έντονη κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή που μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα ανακαλύψετε πολλές αλήθειες που σας τις έκρυβαν. Βέβαια μία μετακίνηση, ή ένα ταξιδάκι, θα είναι η καλύτερη κίνηση για να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη μετά τις 11.40 εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές αστάθειες και πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι οι ανατροπές, θα σας κρατήσουν μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου θα έχετε μία έντονη συναισθηματική έκρηξη, λόγο των γεγονότων που δεν θα μπορέσετε να τα ελέγχετε. Ίσως να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας, αλλά προσοχή στις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα έχετε σήμερα μία περίεργη ψυχολογία. Πολύ πιθανόν να ανατραπούν κάποια σχέδια σας, ή θα νιώσετε αρκετή πίεση, μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ