Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 24/04/23 - 22:22

Ζώδια: Σήμερα το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου και Κρόνου, δημιουργεί μια καλή προοπτική στα ζώδια της Γης και του Νερού, του πρώτου πενθημέρου αυτών των ζωδίων. Μία υπόθεση που απαιτεί υπομονή και σεβασμό, θα έχει καλά αποτελέσματα. Κάθε άδικο αυτήν την περίοδο θα εξαλειφθεί και καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.  

ΚΡΙΟΣ

Εσωτερική δύναμη σας βοηθά να βάλετε σε σειρά τα συναισθηματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Τα προβλήματα που περάσατε σας έχουν κάνει πιο δυνατούς και έχετε αναπτύξει προστασία σε εχθρικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την ανάγκη να νιώσετε την ασφάλεια μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές. Βέβαια μην αφεθείτε σε καταστάσεις που ακόμη δεν σας έχουν δείξει έμπρακτα την αξία τους και την ταύτιση με σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας εικόνα βελτιώνεται, αλλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλάι σας, έχουν την διάθεση να στηρίξουν τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία αρκετά καλή μέρα για να τακτοποιήσετε νομικά θέματα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε μία υπόθεση σας. Φίλοι στηρίζουν τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ

Η οικονομική ασφάλεια θα σας απασχολήσει και ίσως βρεθεί μία λύση που θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι επιθυμίες σας δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές γιατί εσείς έχετε δουλέψει πολύ καιρό προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μία νέα προοπτική, σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ο χώρος της εργασίας σας θα έχει αρκετή επιβράβευση για σας, ενώ αν περιμένετε κάποια επαγγελματική απάντηση που αφορά μία προσωπική σας επιδίωξη, είναι πολύ πιθανόν να επιτύχετε τους στόχους σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας δυναμώνουν και εσείς πρέπει να φροντίσετε εκείνους που σας δείχνουν την αγάπη τους με ανιδιοτέλεια. Μία δυνατή έλξη μπορεί να νιώσετε, με μεγαλύτερο άτομο από σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια σας στηρίζει αρκετά σε μία επιδίωξη σας, ενώ είστε σίγουροι για κάποια υπόθεση που αφορά τα εργασιακά θέματα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν καταστάσεις που δεν έχουν βάση και αλήθεια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σας γίνεται σήμερα πιο ουσιαστική και καλά δομημένη. Επίσης μια υπόθεση σφραγίζεται από επιτυχία και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας βοηθά σημαντικά, στο να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο  σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες οικονομικές συναλλαγές σήμερα θα σας βοηθήσουν σημαντικά, κυρίως να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις σας. Πολύ πιθανόν να φτιάξετε κάτι στον προσωπικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοούνται οι υποθέσεις που έχετε δώσει πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας μεταφέρει ευχάριστα νέα, ή θα σας δώσει πληροφορίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ