Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/09/22 - 22:28

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα, δημιουργεί ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όπου θα υπάρξουν πληροφορίες και καταστάσεις, που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά να ανακαλύψουμε γεγονότα από το παρελθόν.

Τα ζώδια της Γης, του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται, γιατί η όψη αυτή τα αφορά και τα επηρεάζει θετικά.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, κυρίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Γενικότερα η μέρα σας θα είναι κατάλληλη, ώστε να φροντίσετε θέματα υγείας και καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να εμβαθύνετε κάποιες σκέψεις σας, να βρείτε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσετε και να συμφωνήσετε σε θέματα που εκκρεμούν. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία, να προχωρήσετε σε μία ποιο ουσιαστική επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονοι οι προβληματισμοί σας για οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Ίσως να βάλετε σειρά σε μία παλιά υπόθεση, που αφορά χρέη προς τρίτα πρόσωπα, ή το αντίθετο, να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό που έχει καθυστερήσει να σας δοθεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που ανήκετε κυρίως στο τελευταίο πενθήμερο, τα γεγονότα σήμερα αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ξεκαθαρίσουν ένα θολό τοπίο που σας είχε προβληματίσει κατά το παρελθόν.  

ΛΕΩΝ

Οικονομικές ευκαιρίες θα έρθουν σήμερα να σας δώσουν μία ανάταση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως μία επαγγελματική πρόταση, γίνει η αιτία μίας αλλαγής στην διαβίωση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, τα νέα είναι πάρα πολύ καλά, εφόσον ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένα πολύ βοηθητικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι σκέψεις σας θα δυναμώσουν τους στόχους, αλλά και τις προσωπικές σας επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σε ένα παρασκηνιακά μυστικό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας, με την βοήθεια του Πλούτωνα, δείχνει ότι καταστρώνετε κάποιες κρυφές ενέργειες, που ακόμη δεν είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, με την πολύ βοηθητική πορεία του Πλούτωνα, ανανεώνει το φιλικό σας περίγυρο. Μπορεί να σκεφτείτε κάποια πράγματα που αφορούν τον ρόλο σας σε μία ομάδα, ή την απόφαση σας, να πάρετε ενεργότερη θέση σε μία απόφαση σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ένα καλό νέο θα έρθει από τον επαγγελματικό σας χώρο, με προέκταση τα οικονομικά σας. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποια χρήματα που καθυστέρησαν να έρθουν στα χέρια σας, ή θα κάνετε μία παρουσία, που θα αναδείξει τα ταλέντα και τις γνώσεις σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευκαιρίες σήμερα δεν θα λείψουν για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως τα καλά νέα προέλθουν από τις σπουδές σας, από την επικοινωνία σας με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ή μία απασχόληση, που αφορά ένα μακρινό τόπο. Επίσης νομικά θέματα θα έχουν καλή εξέλιξη.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλούς λόγους, θα υπάρξουν σήμερα υποθέσεις από το παρελθόν, που θα αναζητήσουν τις λύσεις τους. Είναι καιρός να αναβαθμίσετε τα συναισθήματα σας, κάνοντας ουσιαστικότερες σκέψεις για το ταίρι σας. Οικονομικές λύσεις θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας χρειάζονται φροντίδα και ανανέωση. Σήμερα θα έχετε μία έντονα αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο από το παρελθόν, ή θα χρειαστεί να θέσετε τα ζητούμενα σας, στα πρόσωπα που αποτελούν τον πύρινα σας.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ