Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι  αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 Ιουνίου  2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 06/06/23 - 00:18

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και σχηματίζει θετική όψη με τον Ερμή και τον Ουρανό, που βρίσκονται στον Ταύρο. Είναι καλή στιγμή για τα ζώδια της Γης, όπου θα έχουν μία εξαιρετική ιδέα, ένα ταξίδι, ή ευχάριστα γεγονότα, που θα τα χαρακτηρίζει το απρόβλεπτο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και σας δημιουργεί καλές εργασιακές συνθήκες. Ενδέχεται να αλλάξετε εργασία, ή να βρεθείτε σε διαφορετικό τόπο, λόγο των επαγγελματικών σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για σας, όπου η Σελήνη σας γεννά όμορφες επιθυμίες. Είναι η στιγμή που θέλετε να κάνετε μία αλλαγή, που θα πάει πάρα πολύ καλά, αρκεί να αναγνωρίζετε ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, τα οικονομικά σας απασχολούν αρκετά το τελευταίο διάστημα και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λύσεις που θα σας ταιριάζουν. Πολύ πιθανόν να πάρετε κάποιο σημαντικό δώρο, ή κληρονομιά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών, θα στρέψει την προσοχή σας σε καταστάσεις και υποθέσεις που μοιράζεστε με κάποιο άλλο πρόσωπο, σύζυγο, ή συνεργάτη. Είναι πολύ καλή στιγμή να βρεθούν λύσεις για ότι σας απασχολεί. 

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας για ακόμη μία φορά σας απασχολούν έντονα και με κάθε τρόπο θα αναζητήσετε λύσεις. Ίσως μάλιστα θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες που θα λειτουργήσουν σε στιγμή που δεν το περιμένατε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλή μέρα για σας κυρίως του πρώτου και δευτέρου  δεκαημέρου. Θα βρεθούν λύσεις που θα σας απαλλάξουν από μία έντονη ανησυχία σας, που είχατε το τελευταίο διάστημα.   

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θέλει να ενεργοποιήσει θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις, χρέη και εκκρεμότητες που σας έχουν προβληματίσει. Γενικότερα θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαίσθηση σας και με αυτό τον τρόπο θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκείνο που θα σας αναζωογονήσει είναι η τάση σας για μικρές αποδράσεις, όμορφες συζητήσεις και καλές συντροφιές. Είναι μία καλή μέρα για να κάνετε διαφορετικά πράγματα με πρόσωπα που σας εμπνέουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, αλλά και η προσωπική σας ζωή. Ίσως να έχετε ένα πολύ καλό νέο, μία επαγγελματική επιτυχία, ή μία συμφωνία που θα έρθει την καταλληλότερη στιγμή.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, είναι έτοιμη να σας απαλλάξει από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Από την άλλη ένα μήνυμα από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας γεμίσει αισιοδοξία.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας και νέες προοπτικές είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως μάλιστα αλλάξουν οι συνθήκες που υπάρχουν έως τώρα, στον επαγγελματικό σας χώρο.  

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ σημαντικό για σας να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση που θα εξαρτηθούν από αυτή οι σχέσεις σας με τους άλλους, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ