Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου 2019
Ενημερώθηκε: 10/08/19 - 02:16

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου 2019 και μας ενημερώνει ότι θα έχουμε ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο, γεμάτο όμορφες εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, ενώ θα σας δοθούν απεριόριστες δυνατότητες να περάσετε όμορφα με με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε την Κυριακή, να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας, που για κάποιο λόγο είχατε σταματήσει από τον Απρίλιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα διήμερο που θα σας βοηθήσει να κλείσετε για λίγο κάθε δραστηριότητα και να κάνετε ένα διάλειμμα με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά τους, ότι σας ενώνουν δυνατοί δεσμοί. Κάποια οικονομικά θέματα, αρχίζουν σιγά, σιγά να διορθώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν πολύ καλά νέα για την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και δίνει επιτέλους λύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα αποφασίσετε μέχρι τον Δεκέμβριο, να κάνετε ένα ουσιαστικό βήμα με τον άνθρωπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διήμερο αυτό θα μπορέσετε να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα και θα προσπαθήσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ορθή πορεία του Δία, θα επαναφέρει την φροντίδα στην υγεία σας και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο με την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο σας προετοιμάζει για μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανόν να ερωτευτείτε, να ταξιδέψετε, ακόμη και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε απόγονο. Ο Δίας θα φροντίσει μέχρι τον Δεκέμβριο, να σας ανταμείψει πλούσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι σας έχει βοηθήσει να συγκροτηθείτε και να βάλετε πολλά πράγματα σε σειρά. Μπορεί επίσης να αρχίσετε από αυτό το Σαββατοκύριακο, να φροντίζετε τον χώρο σας και να δεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και σίγουρα θα συνδυάσετε την ξεκούραση σας, κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να κάνετε νέες γνωριμίες, η εποχή είναι η πιο κατάλληλη, για θετικούς ανθρώπους στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά τα νέα για σας, εφόσον ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ορθή πορεία από την Κυριακή. Έτσι θέματα οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, θα αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν και εσείς θα πάρετε ανάσες αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και θα σας κάνει να αναζητήσετε νέους προορισμούς. Ο Δίας από την Κυριακή θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα σας δώσει πολλές δυνατότητες να αναπτυχτείτε.

ΑΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο αφήστε να εκτονωθούν τα θέματα που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Την Κυριακή θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα, ακόμη και αν κάνετε ασυνήθιστα πράγματα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείτε κάποια θέματα μέσα από συναισθηματικά κριτήρια. Η Κυριακή θα γίνει σημείο αναφοράς για κάποια μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα νέα είναι υπερβολικά ευοίωνα για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να αναζητήσετε το καλύτερο για σας, ενώ την Κυριακή οι συναισθηματικοί δεσμοί σας, θα έχουν κάτι σημαντικό να σας δώσουν.