Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2019
Ενημερώθηκε: 12/04/19 - 23:53

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2019.

 

[Σκάνδαλα στην επιφάνεια].

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα μπορέσετε να βρείτε τα καλά κριμένα μυστικά μιας υπόθεσης, ή θα καταλάβετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες προς εσάς. Την Κυριακή θα έχετε πολλά ευχάριστα μηνύματα, αλλά θα μπορέσετε επίσης να κάνετε μία μετακίνηση, με πολύ καλές προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το Σάββατο, μία δύσκολη σχέση, που σας έχει δημιουργήσει αρκετό άγχος. Την Κυριακή θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας ζημιώνουν συναισθηματικά, αλλά και κοινωνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ίσως να βρεθείτε σε μία αμήχανη κατάσταση που θα αφορά τα οικονομικά σας, με προέκταση στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Την Κυριακή θα μπορέσετε να βάλετε νέες προοπτικές στα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ καθοριστικό Σαββατοκύριακο, που θα σας φέρει οπωσδήποτε εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. Η πίεση που θα δέχεστε από τις καταστάσεις γύρω σας, θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, ακόμη και αν είναι κατά των συμφερόντων σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε την επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως να απομακρυνθείτε από τις δυσκολίες που σας έχουν προκαλέσει κάποιες καταστάσεις. Την Κυριακή θα έχετε την δυνατότητα να φύγετε μακρυά από την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλει και να σκεφτείτε το μέλλον σας με όμορφα χρώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με αρκετή πίεση, που θα σας την επιβάλλουν άτομα από το περιβάλλον σας. Εσείς βέβαια έχετε αποκτήσει μία αρκετά μεγάλη αντοχή σε κάθε παράξενη και απαιτητική κατάσταση, οπότε μην φοβάστε από τις μικρές αυτές παραφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες δυσνόητες οικογενειακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις, αλλά και σε μελαγχολία. Την Κυριακή βέβαια ένας περίπατος και μία μικρή απόδραση, θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι το χαμόγελο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί πολύ ιδιαίτερο για σας, εφόσον θα μπορέσετε να βρείτε [κατά τύχη], κάποια συναισθηματικά θέματα, που μέχρι χθες είχατε μία εσφαλμένη εικόνα για εκείνα. Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο για να βάλετε σειρά στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν αυτό το διήμερο, γι αυτό μην βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για κανέναν. Θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα και θα μπορέσετε να βρείτε τις αλήθειες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Οι σχέσεις θα περάσουν από μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, θα αποδειχθεί για σας ένα αρκετά απαιτητικό χρονικό πέρασμα. Θα βρείτε τις αλήθειες σας και ότι με κόπο χτίζετε μέχρι τώρα, κάποιοι θα προσπαθούν να το χαλάσουν. Την Κυριακή θα ισορροπήσετε από κάθε κατάσταση που σας πιέζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα έχετε μία δυσκολία να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να βρείτε την ηρεμία σας. Μπορεί να θυμηθείτε πράγματα και γεγονότα που είναι τραυματικά για σας και έτσι να θελήσετε να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή κάποιος φίλος θα βρεθεί κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι στις σχέσεις σας θα σας χαλάσει, αλλά και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια για το μέλλον. Αφήστε για λίγο τους ανθρώπους που σας δημιουργούν εκνευρισμό και μυστήριο και δείτε το αύριο με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Την Κυριακή θα κάνετε πολλά επαγγελματικά σχέδια.