Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2019
Ενημερώθηκε: 15/06/19 - 02:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2019 και μας ενημερώνει ότι αυτό το διήμερο, θα είναι δύσκολο να κατανοηθούν καταστάσεις, που αφορούν οικογενειακές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει αυτό το διήμερο να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις σχέσεις σας και γενικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Φροντίστε να μην εκτεθείτε με λόγια και αναθεωρήστε μία απόφαση σας, όταν αυτή την έχετε πάρει στιγμή, που δεν πρυτάνευε η λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε στις μετακινήσεις που θα κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, να έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους, γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να υπάρχουν εξελίξεις που δεν τις είχατε υπολογίσει. Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει, βάζοντας στην άκρη κάποια συναισθήματα που σας μπλοκάρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν πολλές αναφορές για την προσωπική σας ζωή και τις επαφές σας με τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Ένα οικονομικό θέμα, θα σας δυσκολέψει αρκετά, λόγο ασυνεννοησίας, κυρίως από άτομα που εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν για κάποιους λόγους όλα σας φαίνονται πολύπλοκα και μάταια, μην ανησυχείτε, γιατί πολύ σύντομα θα βρεθείτε με πιο καλή μεταχείριση από το σύμπαν. Αυτό το διήμερο, μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν την ρίζα τους το προηγούμενο τρίμηνο. Οι πολύ κοντινές σας σχέσεις χρειάζονται περισσότερο την φροντίδα σας.

ΛΕΩΝ

Δείξε υπομονή για κάποιες καταστάσεις που δεν αλλάζουν και πρέπει να τις στηρίξετε το επόμενο διάστημα. Ένα επαγγελματικό θέμα που σας δημιουργεί άγχος, μία σχέση σας που περνά κρίση, είναι κάποια ζητήματα που θα σκεφτείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά χωρίς να είναι απαραίτητα, κοντά οι λύσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία δημιουργική περίοδο, κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν από χαρά. Φροντίστε αυτό το διήμερο να βάλετε σε μία σειρά κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ή αλλάξτε τον χώρο σας, για να νιώσετε ανανεωμένοι. Όσον αφορά η δύσκολη όψη του Ερμή – Άρη – Κρόνου, θα έχετε αναστατώσεις, που θα προέρχονται από αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά αυτό ευτυχώς θα έχει μικρή διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε μάλλον να κάνετε πάρα πολλά και μπορεί να μην καταλάβετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι δυσκολίες θα προέλθουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον και από τον επαγγελματικό σας τομέα, που εκεί συμβαίνουν πάρα πολλά, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε προς το παρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι για σας αυτό το διήμερο, μία στάση στο να εντοπίσετε και να βρείτε τις απαντήσεις σε προσωπικές σας επιλογές. Βεβαιωθείτε για τον ρόλο που έχουν οι φίλοι σας, ο σύντροφος και το περιβάλλον σας. Η Κυριακή είναι μία μέρα που θα είναι πιο ξεκάθαρη ενεργειακά, ώστε να κάνετε πράγματα που θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε περισσότερο τις ανάγκες σας και τα θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας επιλογές. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από το μεσημέρι του Σαββάτου, θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε σχέσεις και τρόπους προσωπικής σας ανάπτυξης. Ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό να γίνει, που θα σας προσφέρει συναισθηματική ηρεμία, ίσως και με κάποια δόση υπερβολής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να μην χάσετε το μέτρο σε ότι θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Το Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί αναμέτρηση των δυνάμεων σας, ψυχικών και σωματικών. Ο Ερμής και ο Άρης απέναντι από τον Κρόνο, θα σας βάλει σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους, που καλό είναι να αποφύγετε. Μία ενδοσκόπηση είναι ότι σας χρειάζεται αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λαχταράτε να ξεκινήσετε καινούριες καταστάσεις και να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που πραγματικά νιώθετε κάτι παραπάνω από οικογένεια σας. Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί από κάποιες [αναμετρήσεις] των δυνάμεων σας, ψυχικών, πνευματικών, σωματικών, αλλά θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα στο κοντινό μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διήμερο, θα έχετε την πεποίθηση ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στα επαγγελματικά σας και ίσως να βρεθείτε πολύ κοντά σε νέες καταστάσεις που πραγματικά θα είναι το καλύτερο για σας. Βέβαια αυτό το διήμερο θα γίνουν κάποιες ανατροπές στο φιλικό σας περιβάλλον, που θα νιώσετε κάποια συναισθηματική απώλεια.