Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 7και 8 Σεπτεμβρίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 7και 8 Σεπτεμβρίου 2019
Ενημερώθηκε: 07/09/19 - 04:27

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 μπαίνει δυναμικά στην ζωή όλων μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο, γεμάτο αναζητήσεις και σταθερότητα στις σχέσεις σας. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι ένα πολύ καλό σημάδι για να φροντίσετε ότι εκκρεμότητες έχετε αυτή την περίοδο και να κάνετε σταθερές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, είναι ένα πολύ καλό εισιτήριο για να έχετε σταθερότητα στις αποφάσεις σας και να βρείτε φροντίδα μέσα από τις επιλογές σας. Η Σελήνη την Κυριακή, θα σας γυρίσει πίσω σε κάποιες καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας και να σκεφτείτε πράγματα που σας αφορούν. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία με οικονομικά οφέλη, που ίσως συμμετέχουν ενεργά και άλλα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα ενεργοποιήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και πολύ πιθανόν να απαλλαγείτε από άτομα που δημιουργούν εμπόδια στην ζωή σας. Ένα ταξίδι μπορεί να συμβεί το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, για να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά οφέλη θα ενεργοποιηθούν αυτό το διήμερο και θα έχετε αρκετές απολαβές εάν βρίσκεστε στον επιχειρηματικό χώρο. Τα συναισθήματα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι σταθερά και αμετακίνητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε απεριόριστες δυνατότητες και θα μπορέσετε να στηριχτείτε σε άτομα που γνωρίζετε χρόνια και έχουν σταθερή αξία στην ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο, όπως επίσης το τρίγωνο Άρη με Κρόνο είναι σημεία αναφοράς για κάθε επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και θα δουλέψετε πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μια σταθερή προοπτική σε θέματα που αφορούν ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον αυτό το διήμερο θα σας στηρίξει πάρα πολύ και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούν κοντά σας βάζοντας φρένο στις ανασφάλειες που σας κατείχαν έως τώρα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φανερώνει τις σταθερές αξίες που έχετε στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο και θα βρεθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να βρεθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας ίσως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση, για να λειτουργήσετε καλύτερα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε την ευκαιρία να αναδιοργανώσετε πολλές εκκρεμότητες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Είστε ευνοημένοι και θα πρέπει να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν. Την Κυριακή βέβαια η Σελήνη στο ζώδιο σας πάνω στον Κρόνο θα σας μελαγχολήσει και θα ανατρέξετε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο στα επαγγελματικά σας και για αυτό τον λόγο φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας σωστή κατανομή των δυνατοτήτων σας. Η προσωπική σας ζωή συνδυάζεται μαζί με τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας, όπως επίσης και ο Άρης στην ίδια θέση δέχονται την εύνοια του Κρόνου και για τους περισσότερους από εσάς σημαίνει ότι η προσωπική σας ζωή, βρίσκεται σε μία σταθερή βάση.