Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Ιουλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Ιουλίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 13/07/18 - 00:00

Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Ιουλίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, σας ενθαρρύνει σε νέα ξεκινήματα, αλλά πάντα κάτι θα χαθεί, για να πάρει την θέση του το νέο στην ζωή σας. Η οικογένεια συμμετέχει σε ότι αλλαγές συμβούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χρόνο με τις ανάγκες σας. Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα αλλάξει πολλά πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και … τις σκέψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας κάνει ανήσυχους με τα οικονομικά σας και με ότι αφορά τις υλικές διεκδικήσεις σας. Η ανασφάλεια αυτή, μπορεί να υπάρχει μόνο στο μυαλό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιήσει εσωτερικούς μηχανισμούς, όπου θα σας απαλλάξουν από πρόσωπα και καταστάσεις που σας [βαραίνουν]. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν βάση και ουσία.

 

ΛΕΩΝ: Η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο σήμερα, θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, ανασφάλειες και ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν ρίζες στο πολύ μακρινό παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας ανεβάσει ψυχικά, θέτοντας σας σε θέση ισχύος, σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες που έρχονται.

 

ΖΥΓΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη που σχετίζονται κυρίως  με άτομα της οικογένειας σας. Κάποιες σκέψεις σας, θα γυρίσουν πίσω τον χρόνο, σε κάποιες άβολες στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγο συνθηκών. Θα προκύψουν ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα θέσει προβληματισμούς, όπου θα έχουν οικονομικό υπόβαθρο. Μην αναλωθείτε σε άσκοπες ενέργειες, που θα σας καθυστερήσουν από κάτι σημαντικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκλειψη Ηλίου σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, θα δυσκολέψει αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδίως με τον σύντροφο σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα, θα σας οδηγήσει, σε μονοπάτια των επιθυμιών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, σας θυμίζει ότι έχετε αμελήσει την υγεία σας. Μπορεί επίσης να βάλετε έναν στόχο, όπου θα τον ολοκληρώσετε τους επόμενους μήνες.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι ευνοϊκή για σας, πρώτα στην συναισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας δώσουν νέα ενδιαφέροντα στην ζωή σας.