Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 15/11/17 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα αυτή θέλει αρκετά προσοχή στην διαχείριση των προσωπικών σας σχέσεων. Μία συγκυρία που θα παρουσιαστεί από το πουθενά, ίσως ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Οικονομικά θέματα θα χρειαστεί να τα φροντίσετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να αποφύγετε λάθη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: 
Ίσως αναβληθεί κάποιο ταξιδάκι που προγραμματίζατε. Αυτό σαν γεγονός μπορεί να σας επηρεάσει λίγο στην διάθεση που έχετε σήμερα. Αν πρέπει να βρεθείτε με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές. Οι σχέσεις σήμερα περνάνε μία γενική κρίση από θέματα πολλές φορές άνευ ουσίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: 
Δεν μπορώ να πω ότι οι δυσκολίες όλες έχουν περάσει, αλλά μπορείτε σήμερα να μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει στο να επιλύσετε ένα παλιό συναισθηματικό θέμα που βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα. Συμβουλή μου σήμερα, δώστε χαρά στους άλλους και σταθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αν θα σας έλεγαν με ένα μαγικό τρόπο να σας χαρίσουν κάτι που θα επιθυμείτε πολύ…αυτό σίγουρα θα ήταν η ψυχική σας ηρεμία.  Η συγκεκριμένη μέρα, θα σας κάνει να ανατρέξετε στο παρελθόν. Ότι ήταν να γίνει έγινε, τώρα οι γνώσεις βρίσκονται στα χέρια σας και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.
 
ΛΕΩΝ:
Είστε σε μία γεμάτη μέρα από φιλικές συναναστροφές που θα σας κάνουν να είστε σε μία εγρήγορση. Βέβαια οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, δεν θα φανερώνουν πάντα τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Προσοχή στην υγεία σας που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση το βράδυ.
 
ΖΥΓΟΣ:
 Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νοιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας δεν σας αφήνουν πλέoν κανένα περιθώριο ώστε να σκεφτείτε με καλοσύνη και ενωτική διάθεση, τις μεταξύ σας σχέσεις. Ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε κάποια άλλη περιοχή, για να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας. Προσοχή στην υγεία σας.  
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην πιέζετε τον χρόνο και αφήστε λίγο αέρα στον –την σύντροφο, ώστε να αποφασίσει και η άλλη πλευρά το τι θέλει πραγματικά. Οικονομικά χρειάζεται σήμερα αρκετή προσοχή. 
 
ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ:
 Για κάποιους λόγους σήμερα θα νοιώσετε ζήλια και κτητικότητα προς τον –την σύντροφο σας. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε και πολύ πιθανόν να χαλάσετε το ήρεμο κλήμα που υπάρχει στην σχέση σας, για κάποια φαντάσματα από το παρελθόν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Πολύ πιθανόν να κρύβουν κάποια εμπόδια που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται. Αφήστε αυτό το χρονικό διάστημα να κυλίσει χωρίς σημαντικές αποφάσεις. Φροντίστε την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας. Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να βρεθείτε απομονωμένοι, είτε λόγο ασθένειας, είτε λόγο κακής διάθεσης.
 
ΙΧΘΥΕΣ: Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα σας απασχολήσει πάρα πολύ.  Οι καταστάσεις θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες ώστε να επιτρέπουν σε κάποια συμβιβαστική λύση. Όσοι έχουν προσωπικές σχέσεις  που πατούν σε γερές βάσεις, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα.